Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ziuanews a anticipat corect! Marian Oprișan îl înfruntă pe Dragnea: "Voi candida la o funcție de conducere!"

Postat la: 21.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nu este pentru prima oara cand se dovedeste ca Ziuanews are dreptate. Iata ca am anticipat si de aceasta data menevrele de clise din PSD, faptul ca Marian Oprisan pregateste o mutare pentru inlaturarea lui Liviu Dragnea.

Dragnea se afla pe un teren minat. Nu numai de Codrin Stefanescu, cel care a iesit primul la bataie si caruia Liviu Dragnea i-a dat un raspuns usturator, ci si de Marian Oprisan, despre al carui "puci" am relatat ca si despre ce a zis Dragnea la randul lui intr-un cerc restrans despre longevivul baron al social-democratilor.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, a anunțat că va candida la Congresul PSD, pentru o funcție de conducere în partid. Acesta a spus că nu a candidat la Congresul PSD din 2015, pentru că atunci nu avea soluția dată de judecători în dosarul "Căprioara".

"Nu am candidat in 2015 la Congres pentru ca am spus ca e dosarul meu, nu al partidului. Am demonstrat ca sunt nevinovat si nu am legătură cu ce mi-au fost aduse ca și acuzatii, eu candidez la o functie de conducere în partid".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE