Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Dragnea: "Portofel să meargă la el la Unitate și să toarne acolo!"

Postat la: 16.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sătul de hachițele lui Marian Oprișan, Liviu Dragnea a spus - dupa cum n-au relatat sursele - într-o întâlnire cu baronii locali fideli, la care s-au luat in calcul mai multe variante ale viitorului partidului, intre care si recenta "declaratie de razboi" a baronului de Vrancea:

"Oprișan este un turnător, care l-a trădat pe Iliescu, lui Năstase i-a trimis 15 martori de la Vrancea în procesul Zambaccian, pe Geoană l-a vândut chiar din seara alegerilor prezidențiale, iar pe Ponta l-a pus bine la DNA. 'Portofel' (n.r. - porecla lui Oprisan) să meargă la el la Unitate și să toarne acolo!", a conchis liderul PSD.

Ulterior Dragnea l-a convocat la București pe fostul ministru al Transporturilor vrânceanul Iulian Ghiocel Matache pus ministru în guvernul Ponta, de către Oprișan. Lui Ghiocel i s-ar fi propus postul de președinte al PSD Vrancea. Oprișan a aflat și l-a detașat din postul de director tehnic al CJ Vrancea ca simplu inspector la Inspectoratului de Stat în Construcții Vrancea, adică de la salariul de 12.000 lei la unul de 5.600 lei.

Ghiocel care este și soțul președintei Tribunalului Vrancea, Daniela Matache, s-a revoltat a venit la CJ să-i ceară socoteală baronului. Au fost schimburi dure de cuvinte. "Te-am slugărit și m-am făcut preș pentru tine, băi golan ordinar!", i-a reproșat Ghiocel în față. Iar Oprișan i-a replicat prin: "Asta e soarta trădătorilor, ai vrut să vinzi meciul?! Acum suportă consecințele!"

În acest moment Dragnea se pare că a apelat la o a doua soluție prin care actualul șef al ANRP George Băeșu, care este și cumătru cu Oprișan, să-i i-a locul baronului de Vrancea. Negocierile se duc pe ascuns departe de ochii lumii. Razboiul, insa, e la vedere!

Luca Iliescu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE