Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Tefelistii au fost mintiti nemteste! Iohannis a picat la pace cu Dragnea pentru cel putin un an

Postat la: 03.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tinerii frumosi si liberi au motive de ingrijorare. Sunt semne mari ca presedintele Klaus Iohannis a picat la pace cu Liviu Dragnea dupa abrogarea Ordonantei 13. Iohannis a obtinut o crestere in popularitate, de acum se poate plimba linistit prin lume. Dragnea iese cel mai castigat.

Protestele din Piata Victoriei nu au facut altceva decat sa-i dea o pozitie de forta lui Klaus Iohannis. Dupa ce PSD a fost in corzi iar Dragnea era gata sa fie aruncat peste bord in propiul partid, acum situatia s-a inversat. Mai ales dupa ce Iohannis a pierdut definitiv a doua casa din Sibiu, devenind si el susceptibil de a fi "penal", pentru fals si uz de fals, la fel de "penal" ca si gasca lui Dragnea. Ordonanta a picat, Iohannis i-a amagit pe tinerii frumosi si liberi (TFL) din Piata Victoriei. In plus a obtinut la negocierile cu Dragnea sefia SIE, are alaturi si seful SRI, dr si pe sefa DNA si pe procurorul general al României. Practic, Iohannis are la dispozitie toate institutiile de forta din tara. Inclusiv Armata, al carui comandant suprem e conform CSAT, incluiv directia de informatii militare (DIM - serviciul seceret al Armatei).

De cealalta parte, Dragnea scapa de presiuni, mai ales dupa ce au iesit in presa afacerile interpusilor sai de la Tel Drum in Brazilia. Iohannis renunta si la referendumul pe Justitie (care i-ar fi dat prilejul sa ceara romanilor ca in functii de conducere si functii politice sa nu fie oameni condamnati pentru coruptie), in vreme ce Dragnea nu numai ca a renuntat sa mai numeasca un sef la SIE (conform cutumei), cedand acest fapt presedintelui, dar nici nu va mai forta vreo "suspendare" in acest an, conform intelegerii convenite prin persoane intermediare intre cele doua parti beligerante. PSD nu va cerceta nici ce a fost cu retrocedarile naziste catre Forumul German. Dragnea isi va pune acum planurile in aplicare, iar legile vor fi promovate in Parlament, inclusiv abuzul in serviciu, ca si gratierea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE