Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mândrescu, cântecul de lebădă al lui Cuc. Lacheul baronului PSD si-a dat afara secretara pentru ca a gresit cu dieta

Postat la: 04.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Lucrurile o iau razna la Aeroportul Otopeni. Directorul interimar Bogdan Mândrescu, omul baronului local PSD de Buzau Marcel Ciolacu se comporta ca pe propria mosie.

După dezvaluirile Ziuanews de ieri, conform carora a rezultat ca Mândrescu isi obliga secretarele sa-i gateasca o dieta speciala bazata pe valeriana, una dintre acestea a fost data afara, directorul interimar creznad ca ea este sursa noastra. Nimic mai fals, saraca femeie plateste nevinovata pentru abuzurile lui Mândrescu.

Cu ocazia asta, insa, am aflat ca Mândrescu nu mai are incredere in nimeni si vrea sa faca noi angajari ca sa aduca oameni de la firma Iptana - care se afla in insolventa -, cu toate ca are personal calificat in propria companie. Dar nu poti sa te pui la mintea unuia care se crede jupân doar pentru ca protectorul sau, baronul local penal Ciolacu ar fi amicul penalului Dragnea.

Oricum, zilele lui Mândrescu la companie sunt numarate pentru ca in urma articolelor noastre s-a sesizat premierul Sorin Grindeanu care nu-l are deloc la inima pe ministrul Transporturilor Razvan Cuc, caruia ii urmarste orice greseala ca sa-l poata scoate din schema. Chestiunea de la CNAB legata de Mândrescu ar putea fi cantecul de lebădă al lui Cuc, daca se poate spune asa!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE