Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Directorul Aeroportului Otopeni e obsedat de silueta. El are o dieta pe baza de valeriana si obliga secretarele sa-i găteasca

Postat la: 03.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Recent inscaunatul director al SC Aeroporturi Bucuresti SA, numitul Bogdan Mandrescu, nici n-a pus bine piciorul in sediul companiei ca deja i s-a dus buhul. Si nu pentru competentă.

Daca predecesoul său, Cosmin Pestesan, vindea tablouri false pe Olx, iar un altul, Liviu Radu, intra-n anale pentru proastă gestionare, iata ca nici Mandrescu nu se lasa mai prejos. Noul director e obsedat de ce baga-n gură. E cu gândul mai mereu la siluetă, pentru că altfel, lacom la mâncare si la bautură - după cum il descriu apropiatii - vesnic "țuțăr" al baronilor locali, Mandrescu a acumulat si bani, si functii, dar si kilograme.

Ca atare, directorul CNAB a predat secretarelor sale (cele doua, pe schimburi) dieta pe care o foloseste, numind-o "sfântă", o reteta pentru slăbit pe care i-a dat-o "o persoana importanta" si care a reusit "sa slabeasca 20 de kilograme", după cum s-a laudat. Mandrescu le pune pe secretare sa-i prepare mesele de dimineata si pranz, precum si cele doua gustari, cea de la 10:30 si cea de la 15:30. Masa de seara si gustarea de seara le ia acasa, de aia nici nu le-a dat pe lista, pentru ca - dupa cum am fost informati, "la 16:00, directorul pleaca, de multe ori chiar mai devreme, practic rupe ușa..."

Directorasul nostru, evident, nu e interesat de soarta Aeroportului Otopeni, unde a fost pus la cererea baronului local PSD Buzău, Marcel Ciolacu, cu voie de la baronul de Giurgiu, Nicolae Bădălau, cel care-l instrumenteaza pe actualul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc. Ca nu e interesat e ca pleaca de la sediu inainte de terminarea programului, fiind preocupat de silueta, pe banii secretarelor, caci multe dintre produsele de pe lista cam uita sa le plateasca. Din informatiile Ziuanews, Mandrescu e pus de "yesman", de "executant" pentru o nouă echipă ocultă care sa privatizeze Aeroportul Otopeni si sa instraineze serviciile in favoarea unui grup de interese ilicite.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE