Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Conducerea AFI Cotroceni manifestă un dispreț total atât față de comercianți, cât si față de normele legale

Postat la: 19.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce conducerea AFI COTROCENI nu a răspuns solicitării pertinente de reziliere a contractului de închiriere pe cale amiabilă, formulată de către S.C. CRAFT BOUTIQUE S.R.L., și a sechestrat mobila care compunea magazinul, cu tot ce se afla în magazin la data de 30.09.2018 (produse, casa de marcat, casa de bani, pos, etc), acum refuză să restituie bunurile sechestrate și să încheie un proces verbal cu această ocazie, proces verbal în care să fie consemnate ce produse au fost restituite și în ce stare.

Concret, ca urmare a solicitărilor repetate de a li se restitui bunurile sechestrate în stil mafiot, conducerea AFI COTROCENI abordează aceeași atitudine arogantă, atât față de normele legale, cât și față de normele morale, și refuză solicitarea reprezentanților S.C. CRAFT BOUTIQUE S.R..L. de a li se restitui toate produsele, în prezența unui executor judecătoresc și a unui evaluator bunuri mobile.

Refuzul de a încheia procesul verbal cu ocazia restituirii bunurilor sechestrate, deși este nelegal, este cât se poate de justificat, din perspectiva conducerii AFI COTROCENI, care nu dorește să fie consemnate în procesul verbal întocmit de către executorul judecătoresc bunurile lipsă și distrugerile provocate mobilierului și, mai mult ca sigur, și produselor rămase în magazin. (in foto mai jos: cum aratau mobilierul si marfa inainte si cum arata dupa interventia brutala)

Tupeul conducerii AFI COTROCENI este maxim deoarece, după ce au mutat un eventual litigiu comercial, pe tărâm penal, prin săvârșirea mai multor infracțiuni, distrugând în mod evident mobilierul, le solicită reprezentanților S.C. CRAFT BOUTIQUE S.R.L. o despăgubire reprezentând cuantumul a 3 chirii lunare.

Pentru a fi evident tupeul conducerii AFI COTROCENI, vă reamintim faptul că, la data de 21.09.2018, cu ocazia solicitării de reziliere pe cale amiabilă a contractului de închiriere, reprezentanții S.C. CRAFT BOUTIQUE S.R.L. au propus achitarea chiriei aferente lunii octombrie, cu titlu de despăgubire pentru o pagubă neprodusă în patrimoniul S,C, COTROCENI PARK S.A., deși societatea urma să întrerupă activitatea în AFI COTROCENI, la data de 30.09.2018.

În condițiile în care contractul de închiriere este încheiat pe o durată de un an, pe cât de pertinentă este oferta S.C. CRAFT BOUTIQUE S.R.L. de a achita cu titlu de despăgubire, pentru un prejudiciu neprodus, c/v unei chirii, pe atât de arogantă este solicitarea conducerii AFI COTROCENI care, deși le-a sechestrat și distrus mobila și produsele, nu numai că nu dorește achitarea c/v daunelor efectiv provocate și încheierea unui proces verbal cu ocazia restituirii, dar solicită cu un tupeu demn de o cauză mai bună și o despăgubire reprezentând c/v a 3 chirii lunare !?!

Din păcate pentru comercianții care în prezent au încheiate contracte de închiriere cu S.C. COTROCENI PARK S.A. sau vor dori să încheie un astfel de contract, menționăm faptul că abuzurile săvârșite împotriva S.C. CRAFT BOUTIQUE S.R.L. nu sunt singulare.

Pentru ca un număr cât mai mare de cetățeni să fie avertizați de ce pot păți dacă semnează un contract de închiriere plin de clauze abuzive, cu S.C. COTROCENI PARK S.A., mâine vom publica un alt articol în care vom relata abuzurile la care este supus de către conducerea AFI COTROCENI, o altă societate comercială, respectiv societatea care deține brandul ZAZA UNDERWEAR.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE