Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Troc mafiot garantat de Sorin Bușe: Pesteșan propus secretar de stat de Moșteanu și pentru că a decontat un chef al USR din banii Aeroportului Otopeni

Postat la: 27.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ceea ce se intampla la ora actuala in Ministerul Transporturilor pare un film cu gangsteri, numai ca gangsterii din Palatul CFR sunt demnitari si persoane publice platiti din banii contribuabililor.

ZIUAnews a semnalat de nenumarate ori de afacerile clanurilor mafiote din Transporturi, dar mai ales de ingineriile si tunurile regizate de catre directorul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB)- Cosmin Pestesan, impreuna cu secretarul de stat Ionut Mosteanu, sub atenta supraveghere a tandemului Dacian Ciolos- Costin Borc.

Dar, ceea ce s-a intamplat aseara la Ministerul Transporturilor depaseste orice imaginatie si demonstreaza ca cei din Cosa Nostra sunt mici copii pe langa acestia. Asa zisul tehnocrat parasutat de Dacian Ciolos ca secretar de stat la Ministerul Tranporturilor- Ionut Mosteanu, a trecut cu arme si bagaje in oastea USR-ului lui Nicusor Dan. Ca atare, aseara, Ionut Mosteanu l-a anuntat pe ministrul Transporturilor- Sorin Buse ca demisioneaza, dar i-a cerut imperativ acestuia, atentie, sa-l propuna si sa-l numeasca in locul sau pe controversatul director al CNAB- Cosmin Pestesan.

Insa, in spatele acestei propuneri tupeiste si cu iz mafiot a lui Mosteanu, ZIUAnews a descoperit documentele a doua aranjamente penale numai bune de scanat de catre DNA.

Recent, Ionut Mosteanu a trimis spre plata la CNAB o factura in valoare de 5.000 de lei pentru a deconta, atentie, din banii de protocol ai Aeroportului Otopeni un chef al USR-ului lui Nicuor Dan. In plus, pe langa aceasta factura bagata la plata, Mosteanu i-a cerut lui Pestesan, si acesta a fost de acord, un spatiu in incinta Aeroportului Otopeni pentru a deschide un restaurant. Practic, prin aceste aranjamente de la Aeroportul Otopeni se demonstreaza inca o data ca Mosteanu si Pestesan sunt mana-n mana, dar si faptul ca ministrul Sorin Buse este doar o marioneta a acestora.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE