Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pestesan de la Aeroporturi ar putea prelua atributiile demisionarului Mosteanu de la Transporturi

Postat la: 27.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ziuanews a intrat in posesia unor informatii de culise uluitoare. Dupa cum se stie, Ionut Mosteanu, secretar de stat la Transporturi, si-a dat demisia miercuri pentru a se inscrie in USR, pentru a putea participa la alegerile parlamentare din decembrie. Astfel, locul acestuia la minister a ramas gol, el ocupandu-se si de Aeroportul Otopeni, acolo unde sunt din ce in ce mai multe probleme si intarzieri.

Si pentru ca locul acestuia a ramas gol, ministrul Sorin Buse i-a propus lui Cosmin Pestesan, actualul director al SC Aeroporturi Bucuresti SA sa preia atributiile lui Mosteanu. Fapt incredibil, chiar daca mai sunt doua luni pana la schimbarea garniturii guvernamentale. Un nou secretar de stat ar fi urmat sa fie numit de premierul Dacain Ciolos, la propunerea ministrului de resort. Sa mai spunem ca tripleta Buse - Mosteanu - Pestesan, coordonata de vicepremierul Borc, a tot incercat pana acum sa instraineze interesele companiei de Aeroporturi Bucuresti, ca si cele ale Tarom, unor companii din exterior, cu predilectie catre Lufthansa. Ca atare, "marele manager" Pestesan, cel care a "prabusit" Aeroportul Otopeni, ar putea prelua atributiile unui secretar de stat de resort, ca sa incerce pe ultima suta de metri de guvernare "tehnocrata" sa ma distruga ce se mai poate distruge in domeniu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE