Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul Razvan Cuc poate deveni complice la un prejudiciu de 800.000 de lei pricinuit de Liviu Radu la Aeroportul Otopeni

Postat la: 11.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Se agita apele la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, unde, in 17 aprilie expira mandatul de director interimar al controversatului Liviu Radu, cel care face tot poibliul sa i se prelungeasca acest statut.

Se pare ca Liviu Radu ar putea ramane in functie, asa cum a anuntat anterior Ziuanews intr-un articol, acesta laudandu-se ca "a batut palma" cu ministrul Razvan Cuc. Din informatiile noastre, Consiliul de Administratie a primit instructiuni pentru a-l reconfirma in functie pe Liviu Radu, ceea ce ar arata ca ministrul a fost deja "capacitat" de interesele mafiote din Ministerul Transporturilor, iar pentru CNAB ar fi un veritabil dezastru. Liviu Radu a fost deja declarat incompetent de un raport al Corpului de Control al MT. Acelasi raport a constatat intre altele ca Liviu Radu a cauzat direct un prejudiciu de 800.000 de lei.

Despre acest prejudiciu, ministrul Razvan Cuc a fost informat in urma cu cateva zile. Important este ca prejudiciul cauzat, nerecuperat de la Liviu radu, expira in 30 de zile de acum inainte, iar daca Razvan Cuc nu ia masuri de recuperare (dimpotriva, fiind pe cale sa si prelungeasca indirect mandatul lui Liviu Radu ca director interimar) atunci se face partas la acest prejudiciu, fiind culpabil si putand fi tras la raspundere pentru ca nu a luat nicio atitudine, prejudiciind la randul lui compania aflata in subordinea ministerului pe care-l conduce.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE