Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incompetentul Liviu Radu se lauda ca a batut palma cu Razvan Cuc ca sa ramana la conducerea SC Aeroporturi Bucuresti SA

Postat la: 11.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După cum a mai anuntat Ziuanews, din 17 aprilie expira mandatul de director interimar al SC Aeroporturi Bucuresti SA, functie detinuta actualmente de controversatul Liviu Radu, cel care a fost ejectat din scaunul de "pilot" al companiei pentru că a izbutit sa prabuseasca performantele Aeroportului Otopeni.

Mai nou, Liviu Radu, cel care a fost repus pe functie din cauza unor erori procedurale, el fiind declarat in rapoartele de control "incompetent cu acte", s-a laudat la tot Aeroportul ca "a batut palma" cu ministrul Razvan Cuc, care a fost de acord sa-i prelungeasca mandatul de director interimar al CNAB. Ceea ce ar fi tragic pentru soarta companiei.

Ca sa reaminitim, Liviu Radu a fost declarat practic incompetent de un raport al Corpului de Control al Ministerului Transporturilor si inlocuit din functie. Noua conducere a reusit dupa un timp sa stearga urmele dezastrului provocat de Liviu Radu si sa redreseze compania, ba chiar s-o aduca pe profit important. Iar acest fapt a fost speculat de clanurile mafiote din minister, care au provocat un puci, aducandu-l la "manșă" pe Cosmin Pesteșan, o marioneta a interlopilor ministeriali din vremea lui Dan Costescu.

Liviu Radu, in timpul asta, a intentat tot soiul de procese, cerand sa fie reinscaunat, izbutind, dupa aproape doi ani de tribunale, profitand de cateva erori procedurale ale Consiliului de Administratie, sa revina pe functie, in toamna lui 2016. De atunci si pana acum, el nu a adus niciun plus CNAB, dimpotriva, a reusit o performanta greu de egalat, anume de a se dovedi a fi, managerial vorbind, chiar si sub Pestesan, care nu a fost altceva decat un "om de paie" in mâinile tehnocratilor ce doreau sa privatizeze Aeroportul Otopeni in defavoarea României.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE