Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TERMENI SI CONDITII

Bine ați venit pe "Ziua News". Vă rugăm să citți cu atentie Termenii și condițiile de utilizare expuse in aceasta sectiune. Următoarele reguli vor fi aplicate tuturor vizitatorilor site-ului "Ziua News".

Termenul de utilizator al site-ului "Ziua News" se referă atât la "vizitatori" (cei care doar accesează site-ul), cat si la "membri" (cei comentează pe "Ziua News"). Prin utilizarea sau accesarea "Ziua News" si prin folosirea serviciilor sau informațiilor oferite de acest website sunteti de acord si acceptati in mod direct si nemijlocit termenii și condițiile expuse in aceasta sectiune.

Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile "Ziua News", va trebui să părăsiți acest site. "Ziua News" isi asumă dreptul de a face modificări fără nici o notificare prealabilă, modificari ce pot fi vizualizate in prezenta sectiune.

În cazul violării acestor reguli (termeni si conditii) sunteti pe deplini responsabili fata de orice persoana, de drept public sau privat, careia ii veti produce prejudicii prin actiunile Dvs. iar in atare situatie, "Ziua News" își rezervă dreptul de a aplica toate măsurile legale și morale existente.

Fiecare accesare a siteu-lui va fi supusa termenilor si conditiilor in vigioare la momentul respectiv.


Folosirea acestui site

Utilizarea site-ului de catre orice persoana se face pe propria raspundere.

Design-ul sitelui și conținutul publicat pe site în numele "Ziua News" (textul, software-ul, fotografiile, imaginile grafice, ilustraţiile, elementele de design, clipurile video, logo-uri si marci inregistrate) aparțin în exclusivitate "Ziua News" si/sau sunt detinute sub licenta de acesta fiind totodata protejate de legislația in vigoare privind proprietatea intelectuală.

Accesand acest site sunteţi implicit de acord să nu copiaţi, modificati, transmiteti, distribuiţi, publicati, răspândiţi, comercializaţi sau să nu circulaţi in niciun fel materialele gasite pe site, acestea fiind sub incidenta dreptului de autor. In caz contrar urmeaza sa raspundeti in totalitate pentru orice prejudiciu produs „Ziua News" sau oricarei alte persoane care publica pe site.

Intr-o eventuiala preluare de stiri sau alte informatii cu acest caracter gasite pe site, fara acordul „Ziua News", aceasta se va efectua numai cu citarea sursei și cu aplicarea de link, shortcut, hyperlink, framing sau printr-un oricare alta astfel de modalitate către pagina "Ziua News" de unde știrea sau articolul respectiv a fost preluat. In caz contrar veti fi pe deplin raspunzatori fata de orice persoana careia ii veti produce prejudicii precum si fata de „Ziua News".

Puteți copia și printa conținutul siteului doar pentru folosința dvs. personală, lipsită de intenție comercială. Totodata, nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă in niciun fel materialele gasite pe site in afara conditiilor expuse anterior si fără a deține o permisiune scrisă din partea "Ziua News".


Platforma de comunicare pusa la dispoziție de site

Siteul vă poate pune la dispoziție platforme de comunicare între dvs. și ceilalți utilizatori (sistem de comentarii la articole, sistem de trimitere a link-urilor prin email sau Yahoo Messenger etc.)
"Ziua News" nu poate si nu își propune să filtreze mesajele postate sau trimise de utilizatorii săi prin intermediul acestor platforme de comunicatie si in consecinta sunteti pe deplin raspunzatori fata de orice atingere adusa oricarei persoane prin continutul textelor pe care le utilizati in comunicarile efectuate.

Nu puteți publica, transmite sau face referire în comentariile publicate la următoarele:

- mesaje comerciale nesolicitate

- recomandări de a cumpăra sau de a nu cumpăra un anumit produs sau serviciu.

- informații confidențiale, indiferent că acestea sunt sau nu prevăzute cu mențiunea "confidențial" sau cu orice altă mențiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta prețul, imaginea sau valoarea de piață al unui produs sau serviciu.

- texte ilegale, amenințătoare, abuzive, indecente, care încalcă în orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un terț.

- viruși sau orice alte secvențe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcționalitatea site-ului sau a oricăror alte sisteme informatice (hardware sau software).

- mesaje a căror sursă este ascunsă

- "jocuri piramidale" sau orice altă activitate menită a înșela încrederea unor alte persoane, precum și orice activități similare unor fapte în privința cărora s-a probat în trecut potențialul infracțional.


Conținutul datelor/copyright

"Ziua News" are drept exclusiv asupra conținutului propriu, aparținând editorilor săi. Preluarea acestuia se poate face numai cu respectarea conditiilor prevazute la sectiunea „Folosirea acestui site" de mai sus.

Orice declarații sau opinii exprimate pe acest site aparțin autorului și nu reflectă opiniile "Ziua News".