ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Zeii sumerienilor care au schimbat ADN-ul omenirii erau giganții din povești. Cea mai veche civilizație avea cunoștințe profunde despre astronomie

Postat la: 02.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Acum mai bine 6.000 de ani, o civilizație misterioasă avea hărți detaliate ale sistemului nostru solar. Sumerienii au creat aceste desene folosind lutul.

Desenele supraviețuitoare arată că au înțeles că Soarele este o stea în centrul sistemului solar și că alte planete se învârt în jurul lui. Chiar au schițat cu acuratețe orbitele și pozițiile planetelor.

Interesant este că unele dintre picturile lor descriu și imagini ciudate cu entități gigantice. Sumerienii le considerau zeități. Intrigant, unele dintre desenele acestor zei afișează chiar simboluri asemănătoare cu secvențele ADN-ului uman.

În plus, acestea aveau simboluri legate de medicină, care seamănă semnificativ cu simbolurile medicale moderne.

Până în ziua de azi, încă nu știm cum acum mii de ani, cea mai veche civilizație a omenirii avea cunoștințe atât de profunde despre astronomie.

Acest lucru ridică întrebarea dacă această civilizație antică nu a fost înapoiată, ci mai degrabă a avansat mult dincolo de înțelegerea noastră actuală a lor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE