Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vizită inopinată cu scandal pentru ministrul Sănătății! Portarul i-a blocat accesul în spital: "Știu că sunteți ministru, dar... eu îmi fac treaba"

Postat la: 02.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut în ultimul timp mai multe vizite neanunțate prin spitalele din România. La spitalul din Dej (județul Cluj) a avut parte de o mică surpriză din partea portarului. Acesta i-a refuzat accesul în unitatea sanitară.

„Reactia cea mai simpatica a avut-o cel de la paza. M-a intrebat nedumerit ce caut in spital, era ora 22.M-am prezentat, i-am spus cine sunt si i-am spus ca doresc sa urc pe o sectie. Mi-a spus ‘nu cred ca puteti'. I-am zis ‘eu cred ca pot'. L-am rugat sa cheme medicul de garda, dar nu a mai fost nevoie pentru ca tocmai venise un medic care fusese in Urgenta. Dar a avut o reactie foarte simpatica, incurcat asa...'stiu ca sunteti ministru, dar...eu imi fac treaba'", a spus Sorina Pintea într-un amplu interviu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE