Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vivendi International și I3CP Holdings BV au ajuns la un acord de vânzare al acțiunilor City Insurance S.A

Postat la: 07.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vivendi International SA („Vivendi" sau „GRUPUL") anunță că a încheiat un acord cu I3CP Holdings BV („13CP") pentru vânzarea întregului său pachet de acțiuni deținute la City Insurance Romania SA („CIRO"), („Tranzacția"). Tranzacția a fost aprobată de către Consiliul Director al Vivendi și este supusă aprobărilor autorităților competente din România. Se preconizează că Tranzacția se va finaliza în trimestrul 3 al anului 2021.

Despre City Insurance S.A

Cu sediul central în București, City Insurance este liderul asigurărilor generale din România, cu cel mai mare număr de clienți, cea mai mare valoare a primelor brute subscrise și un portofoliu extins de produse și servicii. Cu active totale de peste 700 de milioane de euro și prime brute subscrise de peste 500 de milioane de euro, City Insurance are în acest moment mai mult de 4 milioane de asigurați.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.cityinsurance.ro.

Despre I3CP

I3CP este un investitor ECEEMEA, cu sediul în Olanda, axat pe definirea viitoarei mari creșteri din sectorul asigurărilor, reasigurărilor, gestionării activelor și fintech. I3CP gestionează peste 15 miliarde EUR și are birouri în Amsterdam și Atena.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.I3cp.eu.

Pentru mai multe detalii:

e-mail: media@cityinsurance.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE