Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viorica Dancila despre tragedia de la Caracal si ancheta DIICOT: "Eu trebuie sa iau toate masurile ca cei vinovati sa plateasca"

Postat la: 13.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Viorica Dancila a abordat, la Craiova, tema cazului de la Caracal, unde la aproape doua saptamani de la disparitia Alexandrei Macesanu, tanara de 15 ani despre care Gheorghe Dinca a spus ca a incinerat-o, ancheta pare sa bata pasul pe loc. Premierul a evitat sa dea un verdict clar despre cum actioneaza procurorii DIICOT, dupa ce in spatiul public au fost expuse o serie de greseli facute de anchetatori.

"Ancheta este facuta de DIICOT, nu pot sa spun daca sunt multumita sau nemultumita. Eu trebuie sa iau toate masurile ca cei vinovati sa plateasca. Trebuie sa luptam impotriva coruptiei, dar si impotriva criminalitatii. Este important ca astfel de tragedii sa nu se mai intample. E nevoie de un consens la nivel national. Nu e uman de acceptat ca intr-o tragedie sa venim cu accente politice, sa politizam aceasta tragedie. Trebuie sa privim uman, dincolo de aceste interese politice. Eu am prezentat cele 10 puncte pe care le voi implementa. Daca din partea societatii civile vor exista propuneri, sunt deschisa la discutii pentru ca astfel de tragedii sa nu se mai intample.", a explicat Viorica Dancila.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE