Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Socaciu e în stare gravă după ce s-a infectat cu COVID-19 la propriul festival

Postat la: 12.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Îndrăgitul cântăreț Victor Socaciu a ajuns la spital în stare gravă, după ce s-a infectat cu COVID-19, în urma organizării unui festival folk la Breaza. Artistul are diabet și a suferit în urmă cu mai bine de 10 ani o intervenție de transplant.

Socaciu a primit, la vremea respectivă, doi rinichi de la o fetiță de 10 ani din Târgu-Mureș, aflată în moarte cerebrală. COVID i-a afectat grav plămânii lui Socaciu și folkistul are nevoie de oxigen. Artistul ar fi luat virusul la festivalul folk de la Breaza, pe care l-a organizat. Festivalul a avut loc între 29-31 martie și, deși a fost online, se pare că au existat și spectatori.

„În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur şi simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 - 30 de oameni şi atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil", a transmis Socaciu. Alți patru participanți la eveniment ar fi infectați cu COVID.

Victor Socaciu are 68 de ani și este autor de muzică folk, realizator de emisiuni TV, fost parlamentar și fost consul in Canada. El a debutat pe scenă în 1970 cu trupa rock Zodiac. Socaciu a devenit apoi producătorul Festivalului Național - Concurs de muzică folk "Om bun" și al Festivalului Național - Concurs "Cântecul de dragoste". Între 1997-1999 artistul a prezentat o emisiune săptămânală la TVR și alta la Național TV.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE