Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viceprimarul PNL, Dan Cristian Popescu: Reabilitarea sistemului rutier din Sectorul 2 continua!

Postat la: 30.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Peste 30.000 de locuitori ai sectorului 2 au motive de bucurie. Consiliul Local al Sectorului 2 al Municipiului Bucuresti, la inițiativa viceprimarului PNL, Dan Cristian Popescu, a adoptat planul de modernizare a șapte zone importante.

Astfel, peste 30.000 de oameni ce locuiesc în zona străzilor Fântânica, Marcu Armașu, Vișinilor, Socolescu Ioan, Virgil Lazarovici, blvd Pantelimon 3-15 și Ștefan Cel Mare vor scapa, din primavară, de neplacerile cauzate de starea proastă a infrastructurii rutiere. „Am primit foarte multe sesizari din aceste zone, erau strazi pe care aproape nu se putea circula. Pe langa toate astea, trotuarele erau sparte, oameniilor le era greu să se deplaseze. Sunt fericit ca proiectul de reabilitare a infrastructurii rutiere continuă. Mai e mult de muncă (...) din poziția de viceprimar am încercat să pun presiune, cât am putut, pentru ca acest tip de proiecte să devină prioritar. Sper ca, în primavară, înainte de startul EURO 2020, Sectorul 2 să arate, în mare măsură, din punct de vedere al infrastructurii rutiere, așa cum ne dorim cu toții" a precizat la finalul sedinței viceprimarul PNL, Dan Cristian Popescu. Durata estimată a proiectelor este între 5 și 7 luni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE