Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vicepreşedintele Comisiei SRI avertizează că "nu vom scăpa de pătrunderea coronavirusului în România"

Postat la: 25.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vicepreşedintele Comisiei SRI, Marian Cucșa, a declarat, marți, că e doar o chestiune de timp până când coronavirusul va ajunge în România, acesta precizând că pericolul este la frontierele terestre, feroviare și maritime, relatează Mediafax.

Marian Cucşa a declarat, într-o conferință de presă, că în unele aeroporturi nu sunt respectate măsurile de control, însă pericolul este la frontierele terestre, feroviare şi maritime, deoarece nu există personal specializat şi substanţe necesare pentru identificarea virusului. „Dacă ne uităm la evoluţia virusului, trebuie să fim pregătiţi şi noi pentru această epidemie. (...) Din păcate, nu cred că vom scăpa de pătrunderea pe teritoriul României", a spus vicepreședintele Comisiei SRI. Comisia SRI din Parlament a avut, marți, o şedinţă pe tema coronavirusului. Doi reprezentanţi ai Serviciului au fost audiaţi mai bine de o oră, iar concluzia este că România are nevoie inclusiv de o legislaţie pentru achiziţionarea medicamentelor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE