Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Verzii din Germania vor să pună taxă pe carne: "Avem o alimentație greșită iar acest lucru ar trebui corectat!"

Postat la: 31.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul federal al Alimentației și Agriculturii Cem Özdemir (Verzii) i-a acuzat pe germani că au o alimentație greșită, iar acest lucru ar trebui corectat printr-o taxă pe carne.

„Ar trebui să mâncăm mai puțină carne în general și să ne asigurăm că provine de la animale care sunt crescute într-o manieră adecvată speciei", a spus el pentru t-online. Acesta propune „adaptarea consumului de carne la potențialul planetar și de dragul sănătății noastre".

Özdemir a spus că cei care mănâncă mai puțină carne formează o societate mai pozitivă, adăugând: „Este mai sănătos, mai benefic pentru climă și ajută la situația alimentară globală, deoarece zonele de care aveam nevoie anterior pentru cultivarea hranei pentru animale vor fi eliberate."

Ministrul a înaintat propunerea de a descuraja consumul de carne și de a impune cu o taxă destinată îmbunătățirii îngrijirii animalelor. Özdemir vrea să implementeze și reforme în agricultură.

„Actualul sistem de creștere a animalelor se bazează în primul rând pe cât mai multă carne produsă la preț redus", a spus Özdemir. „În cele din urmă, toată lumea pierde - fermierii, animalele, clima și mediul", a adăugat el.

În același timp, Özdemir a criticat partenerii de coaliție Liber Democrați (FDP). El a spus că a prezentat mai multe propuneri pentru finanțarea reformelor zootehnice, dar aceștia le-au respins.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE