Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Varianta feminină a lui Fauci se instalează la conducerea plandemiilor americane: adeptă a lockdownurilor, maștilor și vaccinarilor forțate

Postat la: 03.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Miercuri, Dr. Lawrence A. Tabak, director interimar al National Institutes of Health (NIH), a anunțat numirea Dr. Jeanne M. Marrazzo în funcția de director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) al NIH.

În prezent director al Diviziei de boli infecțioase la Universitatea Alabama din Birmingham, Dr. Marrazzo își va prelua noua funcție de director al NIAID în această toamnă.

"Dr. Marrazzo aduce o bogată experiență de conducere, dobândită în urma conducerii unor studii clinice internaționale și a cercetării translaționale, a gestionării unui buget organizațional complex care include finanțarea cercetării și a îndrumării stagiarilor în toate etapele de dezvoltare profesională", a declarat Dr. Tabak într-un comunicat.

În calitate de nou director al NIAID, Dr. Marrazzo va superviza un buget de 6,3 miliarde de dolari, dedicat avansării "înțelegerii, diagnosticării și tratamentului bolilor infecțioase, imunologice și alergice".

Bugetul susține cercetări extinse pe întreg teritoriul Statelor Unite și în cadrul celor 21 de laboratoare ale NIAID, inclusiv la Centrul de Cercetare a Vaccinurilor din Bethesda, Maryland, și la Laboratoarele din Munții Stâncoși din Hamilton, Montana, potrivit comunicatului de presă.

"Răspunsul de cercetare al NIAID la focarele de boli infecțioase, de la HIV la Ebola și COVID-19, a dus la noi terapii, vaccinuri, teste de diagnosticare și alte tehnologii", a precizat NIH.

Membru al Colegiului American al Medicilor și al Societății Americane de Boli Infecțioase, Dr. Marrazzo este licențiat în biologie la Universitatea Harvard, doctor în medicină la Universitatea Thomas Jefferson și are un masterat în sănătate publică în epidemiologie la Universitatea din Washington, Seattle. Conducerea sa se extinde, de asemenea, la președinția Consiliului American Board of Internal Medicine (ABIM) și a Consiliului de specialitate pentru boli infecțioase al ABIM.

Dr. Marrazzo este cunoscută pentru susținerea măsurilor totalitare, cum ar fi blocarea COVID, colaborarea cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și susținerea vaccinului experimental și a mandatelor privind masca pentru adulți și copii. Marazzo a criticat, de asemenea, hidroxiclorochina ca tratament COVID-19.

"Ceea ce cred despre acel videoclip, ca să fiu perfect sincer, ca o persoană care de obicei nu spune lucruri foarte critice, este că mi se pare foarte iresponsabil și josnic", a declarat Dr. Marazzo cu privire la un videoclip în care un grup de medici a sugerat că hidroxiclorochina este un "leac" pentru COVID-19 și că măștile nu sunt necesare.

"Să se urce acolo și să distribuie informații cu insigna halatelor albe și cu diplomele lor în spate, pentru mine, este unul dintre puținele lucruri care mă deranjează cu adevărat, cu adevărat", a spus ea. Ea a continuat spunând că medicii și-au încălcat jurământul, care este de a "nu face rău". "Sunt extrem de dezamăgită de acei oameni și mă bucur că, sperăm, acel videoclip nu este prea mult împărtășit."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE