Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vaccinarea obligatorie: Peste 200 de militari americani cer să se facă dreptate în legătură cu serurile COVID și efectele adverse

Postat la: 03.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Peste 200 de militari activi, veterani și alte persoane au publicat la 1 ianuarie o scrisoare deschisă în care cer responsabilitate din partea liderilor militari americani care au impus vaccinările COVID-19 pentru membrii serviciilor armate, acuzând Departamentul Apărării că "nu și-a îndeplinit obligațiile morale pe care a fost fondat" în punerea în aplicare a acestor cerințe.

La 1 ianuarie, militarii actuali și foști militari, reprezentând toate ramurile armatei Statelor Unite, au semnat o scrisoare deschisă în care promit să ceară socoteală pentru liderii militari care, în opinia lor, au încălcat legea în aplicarea regulilor privind vaccinul COVID-19. O scrisoare deschisă adresată poporului american de către semnatarii acestei declarații de responsabilitate militară.

"În timp ce puneau în aplicare mandatul vaccinului COVID-19, liderii militari au încălcat legea, au călcat în picioare drepturile constituționale, au refuzat consimțământul în cunoștință de cauză, au permis experimente medicale fără voia lor și au suprimat libera exercitare a religiei", au declarat semnatarii scrisorii, printre care se numără militari de rang înalt.

Aceștia au adăugat că membrii forțelor armate și familiile lor au fost "afectați în mod semnificativ de aceste acțiuni" și că ei continuă să sufere "financiar, emoțional și fizic".

"Într-o încercare aparentă de a evita răspunderea, liderii militari continuă să ignore comunicările noastre cu privire la aceste răniri și la legile care au fost încălcate", au spus membrii militari.

Scrisoarea a numit pe nume o serie de lideri - inclusiv pe generalul Mark Milley - susținând că aceștia "au permis încălcarea legii și experimentarea involuntară pe membrii serviciului".

"Ei au trădat încrederea membrilor serviciului și a poporului american", susțin autorii. "Acțiunile lor au provocat daune ireparabile forțelor armate și instituțiilor pentru care am luptat și am sângerat".

Militarii spun că "au epuizat toate eforturile interne de a rectifica recentele activități criminale din cadrul Forțelor Armate" și acum caută să "urmărească restaurarea prin responsabilitate".

Comandantul Marinei SUA, Rob Green, a declarat într-un e-mail pentru LifeSiteNews că "semnatarii acestei scrisori se ridică pentru a spune "nu mai mult" liderilor care în mod deliberat provoacă rău celor pe care îi conduc".

"În timp ce vom fi primii care vor sprijini liderii care recunosc pe deplin răul făcut și încearcă să-i restabilească pe toți cei afectați, nu am primit nicio dovadă că astfel de acțiuni sunt planificate", a spus Green. "În absența unor astfel de schimbări radicale, ne angajăm să aducem responsabilitatea necesară pentru a recâștiga încrederea poporului american, oricât de mult timp ar dura acest lucru."

Scrisoarea deschisă vine după ce armata a renunțat la "toate politicile asociate cu mandatul de vaccinare DOD COVID-19" în februarie, în urma retragerii din decembrie 2022 a mandatului de vaccinare militară. Această revenire a fost provocată de congresmenii republicani, care au adăugat o prevedere la bugetul anual al apărării care solicita eliminarea regulii jab.

Discuția din ianuarie cu privire la posibilitatea ca armata să ofere salarii retroactive soldaților concediați s-a încheiat cu declarația Pentagonului că nu va face acest lucru.

Dar mandatul nu s-a încheiat înainte ca mii de militari să fie dați afară din armată pentru că au refuzat injecțiile. Este probabil că mulți dintre cei care au refuzat injecțiile nu se vor mai întoarce.

Site-ul de știri militare Task & Purpose a citat un raport din octombrie al CNN, care a remarcat că doar 43 dintre cei peste 8.000 de membri ai armatei din toate ramurile care au fost concediați involuntar din cauza refuzului de a se injecta și-au manifestat interesul de a reveni în forțele armate. Mai mult, a precizat postul, doar 19 soldați care fuseseră dați afară pentru că nu au refuzat să se vaccineze s-au întors până în septembrie.

Lipsa de interes pentru reînscrierea în armată ar putea fi o problemă pentru armată - și pentru armată în general - în condițiile în care forțele armate americane suferă de o incapacitate continuă de a atinge obiectivele de recrutare.

Semnatarii care au comunicat cu LifeSiteNews prin e-mail și-au exprimat îngrijorarea cu privire la impactul pierderii de către armată a unui număr mare de oameni religioși și a altor persoane de conștiință.

"Unul dintre principalele impacturi este o concentrație mare de "yes-men/women" în cadrul pozițiilor de autoritate de comandă/liderat, dispuși să facă orice pentru a-și mulțumi șefii și "carierele" lor, ignorând în mod voit ceea ce este legal, juridic, moral și etic", a declarat fostul ofițer de sănătate publică al armatei Mark Bashaw. Bashaw a declarat pentru LifeSite că a fost trimis în fața curții marțiale și i s-a revocat promovarea la gradul de căpitan, printre alte forme de pedeapsă pentru că s-a opus mandatului.

Locotenent-colonelul Carolyn Rocco, un investigator în serviciul activ al Forțelor Aeriene ale SUA, a împărtășit o îngrijorare similară cu privire la "pericolul de a avea o forță plină de "yes men"" care "sunt întotdeauna de acord cu superiorul sau comandantul lor și nu oferă niciodată feedback sau critici dacă nu sunt de acord cu îndrumările date".

"Membrii religioși și conștiincioși ai serviciului care au văzut problemele legale, medicale, morale, religioase și etice din jurul mandatului vax au fost cei care au vorbit", a spus Rocco. "Prin îndepărtarea lor din serviciu, ceea ce rămâne este o populație care probabil va continua să "meargă împreună pentru a se înțelege", iar acest lucru poate duce la o apărare națională slăbită, ceea ce are un impact direct asupra tuturor, nu doar asupra celor afiliați la armată."

Între timp, efectele în lanț ale mandatelor ar putea merge mult dincolo de problemele de recrutare, avertizează semnatarii.

Semnatarii au declarat că "anii următori" vor vedea "mii de persoane din rețeaua noastră" alegând să "candideze pentru Congres și să caute numiri în funcții din ramura executivă, în timp ce cei dintre noi care încă servesc în serviciul activ vor continua să pună îndeplinirea jurământului înaintea luptei pentru rang sau poziție".

Cei care au puterea de a face acest lucru, au declarat semnatarii, vor căuta în mod activ să facă dreptate pentru liderii care au încălcat legea în punerea în aplicare a mandatelor jab, urmărind pedepse militare sau rezoluții legislative.

În încheiere, militarii au promis să "lupte pentru a aplica această lege și a pune capăt sistemului de justiție cu două niveluri".

"Fie ca generațiile viitoare să vadă eforturile noastre și, cu voia lui Dumnezeu, să fie și ele beneficiare ale marelui dar al libertății pe care am avut onoarea de a-l proteja", se arată în scrisoare.

"Această scrisoare, deși se concentrează asupra DoD, este un mesaj pentru fiecare american", a declarat Rocco pentru LifeSite prin e-mail. "Noi vă vedem. Noi vă auzim. Nu există cale de întoarcere la cum erau lucrurile înainte. Acum este momentul să acționăm dacă [avem] vreo dorință de a salva această țară."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE