Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Urmărire ca în filme în Capitală. Focuri de armă după ce un şofer fără permis a fugit de poliţie

Postat la: 19.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În această noapte, în jurul orei 01:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere din Capitală, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire faţă de un conducător auto, dar acesta a accelerat şi a continuat deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului pe Calea Văcăreşti.

Autoturismul în cauză a fost urmărit pe Sos. Mihai Bravu, pe Bld Cămil Ressu, până la intersecţia cu Bld. Liviu Rebreanu, unde s-a reuşit devansarea autovehiculului urmărit, iar unul dintre poliţişti a coborât din autospecială pentru a încerca oprirea şi imobilizarea conducătorului auto. În acel moment, conducătorul urmărit a demarat, avariind autospeciala.

Poliţistul a făcut uz de armamentul din dotare, trăgând 4 focuri în plan vertical şi unul în direcţia anvelopelor autoturismului, după care a continuat urmărirea, împreună cu mai multe echipaje ale poliţiei rutiere, sosite în sprijin. S-a reuşit imobilizarea vehiculului şi a conducătorului auto pe autostrada A2. Conducătorul auto, care se afla singur în autoturism, a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru continuarea cercetărilor.

În urma verificărilor a reieşit faptul că bărbatul de 33 de ani, din judeţul Ilfov, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE