Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Unei rusoaice cu doi copii i s-a propus să meargă pe frontul din Ucraina, pentru a nu fi executată de o bancă

Postat la: 01.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O rusoaică din Krasnoyarsk, Olga, datorează băncii 800 de mii de ruble - aproximativ 8.000 de euro, bani luați pe credit pentru a-și renova apartamentul. Însă problemele cu plata ratelor au început după divorț. Olga a rămas cu doi copii de 9 și 13 ani și împotriva ei au fost inițiate proceduri de executare.

Pe 27 octombrie, plecând de la serviciu, a observat o scrisoare sub parbrizul mașinii sale. Înăuntru se afla o citație: debitorul era chemat la executorul judecătoresc. În plus, rusoaica a fost sfătuită să „contacteze comisariatul militar raional" pentru a semna un contract. Astfel, "s-ar putea lua măsuri" cu privire la datoria acumulată la bancă. „Îmi oferă să vin la biroul de înrolare militară și să plec în baza unui contract în SVO (operațiunea specială din Ucraina) pentru a plăti datoria", a spus Olga.

Rusoaica spune că nu are nici legitimație militară, nici studii medicale pentru a merge pe front. În plus, nu îi este clar cui să lase copiii. Serviciul de executori judecătorești din Krasnoyarsk susține că nu au trimis o citație. Cu toate acestea, scrisoarea precizează că destinatarul „trebuie" să contacteze biroul militar de înregistrare și înrolare. Este de remarcat faptul că, în comentariile știrii, rușii nu au susținut-o pe femeie, dar au fost foarte îngrijorați de faptul că executorii judecătorești „oferă" contracte de înrolare pentru război.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE