Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un tramvai fără vatman a mers singur sute de metri până s-a ciocnit cu o altă garnitură

Postat la: 10.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tramvai a pornit fără vatman, a circulat aproximativ 300 de metri, a avariat două mașini și s-a oprit într-un alt tramvai, miercuri după-amiază, la Timișoara. Două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, scrie Tion.ro.

Potrivit reprezentanților Societății de Transport Public Timișoara, vatmanul unui tramvai care circula pe linia 4, o femeie în vârstă de 54 de ani, a coborât din garnitură după ce s-a întrerupt energia electrică, iar tramvaiul s-a oprit. După ce femeia a coborât să vadă ce se întâmplă, energia electrică a revenit. Vatmanul a uitat să scoată din viteză tramvaiul, astfel că acesta a pornit singur, a lovit un autoturism al cărui șofer aștepta la semafor, iar apoi a rulat câteva sute de metri până într-o altă intersecție, unde s-a oprit într-un alt tramvai care staționa. În urma impactului, cele două persoane aflate în tramvaiul lovit - vatmanul și un pasager - au fost rănite, fiind transportate la spital. În tramvaiul care a pornit singur nu se afla niciun călător, pentru că toți coborâseră în urma penei de curent.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE