Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un telefon cu o cameră de top, la preț mai mult decât senzațional

Postat la: 04.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Redmi Note 11s este un telefon pe care îl puteți cumpăra atunci când căutați ceva ieftin, dar suficient. Un telefon cu un preț chiar sub 250 de euro (de la 1200 lei la eMAG) care se laudă cu avantaje precum extinderea memoriei cu microSD sau o cameră foto cu până la 108 megapixeli în total. Dar merită și ar trebui să cumpărați un Redmi Note 11S? 

Un telefon lansat în primul trimestru din 2022 pe care îl găsim la mai puțin de 250 de euro și care se laudă cu o cameră principală de până la 108 megapixeli, încărcare rapidă și ecran AMOLED FHD+. Merită? 

Xiaomi Redmi Note 11 este un telefon care a sosit la începutul anului 2022 pentru a deveni una dintre acele opțiuni ieftine pe care le putem recomanda tuturor celor care caută un mobil de calitate la un preț accesibil. Nu depășește 250 de euro în versiunea de 64 GB și ne oferă caracteristici mai mult decât acceptabile dacă ținem cont de prețul său de piață. O gamă care se remarcă prin faptul că ne oferă elementele de bază și un telefon pe care îl vei recomanda soacrei, tatălui sau vărului tău.

Un telefon mobil care ne oferă un design bun și un preț bun și cu o cameră principală de 108 megapixeli, împreună cu un obiectiv macro de doi megapixeli, un senzor de adâncime de doi megapixeli și un obiectiv cu unghi larg de 8 megapixeli. Un telefon complet și absolut recomandabil dacă suntem în căutarea a ceva în acest segment.

Ce e bun și ce e rău la Redmi Note 11S

Redmi Note 11S este un telefon pe care îl putem obține la un preț bun, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care caută un smartphone accesibil, dar cu funcții mai mult decât suficiente. Un raport calitate-preț excelent este unul dintre punctele pozitive ale acestui mobil care se remarcă și prin autonomie și este ideal dacă ne dorim ceva ieftin, dar fără să ne facem griji cu privire la încărcarea lui.

Chiar și așa, trebuie să ținem cont de faptul că acesta este un telefon accesibil, așa că nu vom avea parte de cele mai bune performanțe atunci când vom încerca jocuri, aplicații etc. pretențioase. Un alt dezavantaj este legat de MIUI ca strat de personalizare, care provoacă aplicații sponsorizate și reclame care pot fi enervante.

În plus, principalul dezavantaj al acestui telefon este că nu are conectivitate 5G, astfel că nu ar fi o idee bună dacă nu vom schimba telefonul pe termen mediu, deoarece nu ne putem bucura de acest tip de rețele.

Există mai multe versiuni ale telefonului mobil în funcție de opțiunile de memorie. Putem alege Redmi Note 11S cu 6 GB de RAM și 128 GB de stocare sau îl putem alege cu 6 GB de RAM și 64 GB de stocare. Ambele sunt disponibile în culorile albastru apus de soare, alb perlat și gri grafit. Ambele au prețuri mai mult decât accesibile la eMAG. 

Întrebări frecvente

Care sunt principalele îndoieli pe care le putem avea în legătură cu Redmi Note 11S sau care sunt principalele întrebări frecvente pe care le putem avea dacă avem de gând să cumpărăm telefonul sau dacă ne gândim să îl oferim cadou, de exemplu.

Are NFC?

Da, are NFC, așa că îl putem folosi pentru plăți mobile sau pentru a utiliza orice etichetă care folosește această tehnologie: deblocarea mașinilor, conectarea la WiFi etc.

Este rezistent la apă?

Nu are rezistență la apă IP68, dar are rezistență la apă IP53. Cu alte cuvinte, este rezistent la apă pulverizată, dar nu îl veți putea scufunda.

Cât durează încărcarea?

Conform promisiunilor mărcii, încărcarea rapidă Pro de 33W a telefonului Xiaomi Redmi Note 11S reduce timpul de încărcare cu 26% și permite reîncărcarea 100% a telefonului mobil în doar 58 de minute. Cu o încărcare completă, putem avea aproximativ 30 de ore de apeluri și 16 ore de video pe telefon.

Putem extinde memoria?

Da, are un slot separat pentru carduri SD, dacă dorim să îi extindem memoria.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE