Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un tânăr care şi-a înjunghiat fosta iubită s-a aruncat în faţa trenului

Postat la: 11.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat de 47 de ani, din Albeşti, judeţul Botoşani, care era căutat de poliţişti după ce, vineri dimineaţa, şi-a înjunghiat fosta concubină, a fost găsit mort. Acesta s-a aruncat în faţa trenului Dorohoi - Botoşani.

"Era căutat de organele de poliţie întrucât era bănuit de comiterea unei fapte de lovire sau alte violenţe produse pe raza localităţii Albeşti asupra unei femei de 45 de ani, o fostă concubină a acestuia. Întrucât se sustrăgea cercetărilor, acesta a fost căutat de către organele de poliţie pe raza localităţii de domiciliu, fiind identificat pe calea ferată, decedat. S-a stabilit faptul că acesta a fost surprins şi accidentat de către trenul care circula pe ruta Dorohoi - Botoşani", a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Botoşani.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care sa produs evenimentul. Înainte de a lua decizia de a se sinucide, bărbatul şi-a înjunghiat fosta concubină, care era la munci agricole, pe un teren de pe raza localităţii Albeşti. Rănită grav în zona gâtului şi a capului, femeia a sunat, în jurul orei 9.30, la 112, pentru a reclama fapta şi autorul. Individul a fugit şi a fost găsit, câteva ore mai târziu, decedat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE