Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un specialist dezvăluie ce şoptea Angela Merkel în timpul ultimei crize de tremurat în public

Postat la: 12.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Graţie metodei de citire pe buze, este posibil ca un specialist să afle ce şopteşte cineva. Aşa că specialista germană în citirea pe buze Judith Hanter a fost curioasă să descifreze ce anume repeta cancelara Angela Merkel, când a fost cuprinsă de cea de-a treia criză de tremurat, zilele trecute.

Merkel participa la ceremonialul de întâmpinare a premierului finlandez, Antti Rine, când a fost cuprinsă de tremurături greu de controlat, şi a început să şoptească ceva, pe tot parcursul momentului cu pricina. Potrivit lui Judith Hanter, cancelara a repetat continuu: „O să rezist, o să reuşesc". Specialista a făcut aceste afirmaţii într-o intervenţie la postul de radio Antenne Bayern.

Cuvintele rostite de cancelară, evident în limba germană, sunt:"Ich schaffe das". Incidentul s-a petrecut când cancelara şi premierul finlandez erau nevoiţi să asculte intonarea imnurilor naţionale. A doua zi, la o altă ceremonie oficială, cancelara a solicitat să i se aducă un scaun, ascultând intonarea imnului aşezată pe acesta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE