Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un sofer roman a trecut cu TIR-ul peste un coleg. Era ultima lui zi de serviciu!

Postat la: 28.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tragedia s-a produs vineri, 26 martie 2021, într-o parcare din localitatea Spresiano, provincia Treviso din regiunea Veneto, în ultima zi de muncă a colegului şoferului român, scrie publicația Il Gazzettino, care apare la Mestre, nordul Italiei.

La sfârşitul cursei, în jurul orei 18.00, cei doi au ajuns în parcare, s-au salutat, iar şoferul italian, Guglielmo Gava, 65 de ani, a coborât din cabină şi se îndrepta către maşina personală, pentru a pleca acasă. Era ultima zi de serviciu înainte de pensie. Italianul s-ar fi oprit în faţa camionului, iar românul, 50 de ani, aflat la volan a pornit de pe loc, fără să îl vadă pe colegul său. A trecut cu TIR-ul peste el şi l-a ucis. Personalul medical al ambulanței care a sosit la locul tragediei nu mai a putut face nimic pentru a salva viața camionagiului, rănile suferite fiindu-i fatale. Carabinierii l-au interogat pe șoferul român pentru a înțelege cum s-a putut produce accidentul: "Ne-am salutat, a coborât din TIR și s-a dus spre trotuar. Eu am controlat oglinzile și am virat la dreapta. Nu mi-am dat seama că era în fața TIR-ului, nu aveam cum să-l văd." El este cercetat pentru ucidere din culpă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE