Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un reprezentant al Forumului Economic Mondial crede că scăderea dramatică a populației globale este "bună pentru planetă"!

Postat la: 21.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Forumul Economic Mondial a declarat că scăderea dramatică a populației mondiale este "bună pentru planetă", deoarece "mai puține suflete pe Pământ înseamnă mai puțină poluare".

Potrivit unui oficial la nivel înalt al WEF, scăderea drastică a ratei natalității în întreaga lume, combinată cu creșterea numărului de decese în urma lansării jab-ului, va ajuta planeta noastră să se vindece de decenii de schimbări climatice provocate de om. Profesoara Sarah Harper de la Oxford este o persoană foarte puternică. Articolul din Telegraph în care se enumeră acreditările sale a uitat să menționeze că face parte din Consiliul Agendei Globale privind societățile în curs de îmbătrânire al Forumului Economic Mondial.

Prof. Harper a declarat pentru Telegraph: "Cred că este un lucru bun faptul că țările cu venituri mari și cu consum mare din lume reduc numărul de copii pe care îi fac. Sunt destul de pozitiv în această privință". Academicianul a spus că scăderea fertilității în țările bogate ar ajuta la abordarea "supraconsumului general pe care îl avem în prezent", care are un impact negativ asupra planetei."

Cel mai important, scăderea nașterilor va aduce reduceri ale emisiilor de CO2 din țările bogate, subliniază profesorul Harper: "Cercetările au arătat că națiunile bogate au tendința de a avea amprente de carbon mult mai mari decât țările mai sărace, deoarece oamenii bogați își permit să cumpere mai multe bunuri, să călătorească mai mult și să desfășoare alte activități care generează emisii."

Conform cifrelor Băncii Mondiale, în 2020, emisiile de dioxid de carbon din țările cu venituri ridicate au fost de 29 de ori mai mari decât cele din țările cu venituri mici, pe cap de locuitor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE