Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un "profet și matematician" afgan a prezis când va fi înlăturat Volodimir Zelenski din funcție. Ce se va intampla pe 17 iulie 2023

Postat la: 16.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Profetul și matematicianul" Sediq Afghan, care a prezis cutremurul din Turcia, a făcut un nou calcul matematic pentru Rusia și Ucraina. El a vorbit despre evoluțiile la care se pot aștepta ambele state în viitorul apropiat.

Potrivit acestuia, toată lumea trebuie să se ferească de data de 17 iulie 2023, deoarece va fi o zi de mare importanță. Matematicianul spune că până în acel moment șantajul nuclear se va intensifica, vor apărea noi probleme legate de bolile care se vor reflecta grav asupra întregii lumi.

El este sigur că la data pe care a precizat-o va avea loc un eveniment care va schimba viitorul. Cu toate acestea, nu se "aventurează" să spună dacă va fi bine sau rău, dar cu siguranță nu va duce la declanșarea celui de-al Treilea Război Mondial.

Afghan spune că viitorul președintelui Ucrainei este sumbru. Dacă Volodimir Zelenski continuă să asculte de Statele Unite și de sfaturile politice primite de la americani, atunci foarte curând își va pierde postul - probabil că acest lucru se poate întâmpla la începutul verii.

Controversatul "profet" a câștigat recent o popularitate uriașă în Rusia, deoarece prezice că Ucraina va pierde războiul. Potrivit lui, recentul cutremur din Turcia a fost de natură artificială și a fost făcut de "un comitet secret care lucrează împotriva omenirii".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE