Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un profesor de la Harvard va prezenta în septembrie 2023 dovezile unei nave extraterestre care s-a prăbuşit pe Terra

Postat la: 17.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Într-un articol publicat pe 8 august 2023 pe „Daily Mail", omul de știință de la Harvard, Avi Loeb, susține că este posibil să fi descoperit o dovadă a vieții extraterestre și o va dezvălui luna viitoare (adică în septembrie 2023).

Profesorul Loeb a declarat pentru „Daily Mail": „Obținem niște rezultate interesante, dar nu le pot detalia până nu le vom aduna într-o lucrare, o lucrare științifică pe care sperăm să o punem la dispoziția publicului tuturor în decurs de aproximativ o lună".

Oamenii de știință sunt deja destul de siguri că mingea de foc a venit din afara sistemului solar, iar analiza lui Loeb speră să facă lumină dacă este o rocă spațială normală sau un dispozitiv proiectat, cum ar fi o navă sau o sondă spaţială.

„Acest obiect se mișca foarte repede, mai repede decât 95% din stelele din apropierea Soarelui și, de asemenea, avea o rezistență materială mai mare decât toate rocile pe care le-am văzut în ultimul deceniu în catalogul NASA", a spus Loeb. „Deci, există o șansă, să fie diferită de o rocă. Cu siguranță nu este o piatră de tipul cu care suntem familiarizați".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE