ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Un preot din Iași care îți spune de ce boală suferi dintr-o privire. Este căutat de zeci de credincioși în fiecare zi

Postat la: 02.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vasile Hilițanu este numele preotului din Iași, renumit pentru că îți spune, pe loc, de ce boli suferi, dintr-o singură privire. El este preot misionar de caritate al Bisericii „Acoperământul Maicii Domnului", din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare din Iași.

Doi reporteri BZI au mers la Biserica „Acoperământul Maicii Domnului", pentru a discuta cu preotul misionar, care se pregătea de sărbătorirea hramului care a avut loc cu prilejul Acoperământului Maicii Domnului. Le-a spus fiecăruia în parte de ce boală suferă, doar prin punerea mâinii pe capul lor.

„Ești foarte întunecată, ai o suferință în sufletul tău, te-am văzut din prima. Și dacă veneai la slujbă, te observam și îți ziceam. Zâmbești, dar nu e zâmbetul tău. Ai niște probleme pe partea stângă, doar acolo, pe dreapta, nu. Trebuie să faci un control", i-a spus preotul unuia dintre reporteri. Celuilalt i-a spus că nu are probleme grave de sănătate.

„Tu ai o problemă la urechea stângă, iar de la ureche urcă în vârful capului. Normal că așa e, eu știu ce ai. Trebuie să ai grijă la ea. Și la plămâni ai niște probleme, dar nu grave, ceva minor. Tu, dacă trebuie să alergi un kilometru, simți că te sufoci, nu-i așa?", a mai precizat preotul Vasile Hilițanu, potrivit sursei citate.

Tot preotul dă sfaturi prețioase de viață credincioșilor. El spune care trebuie să fie diferența de vârstă dintre un bărbat și o femeie, care trebuie să fie relația dintre un bărbat și o femeie, dar și cum să ai o căsnicie fericită.

„Între bărbat și femeie nu trebuie să fie diferență mare de vârstă, cam 2-3 ani ar trebui să fie diferența. Nu peste 10 ani, cum e la voi. Dacă el a fost divorțat și mai are și un copil, nu o să vă înțelegeți. Tu nu ai cum să-i iubești copilul, te chinui să-l iubești. Am avut tot așa un caz, el era divorțat, dar trăia și cu fosta soție.

Fata cu care avea o relație a rămas însărcinată și când era în luna a opta, el a părăsit-o și s-a întors la fosta soție. Și i-a mai tras și o bătută. Dacă sunt copii la mijloc, e complicat. Am cunoscut persoană care s-a întors la fosta soție după 15 ani. Copiii, intervin și ei în relație. Imaginează-ți tu, dacă ar fi mama ta și tatăl tău și îi iubești pe amândoi, parcă intervii să-i vezi împreună înapoi, să fiți o familie.

Eu cred că ești îndrăgostită, dar ce, nu ai mai fost îndrăgostită până acum? Ai mai fost, așa o să te mai îndrăgostești și de altul. Trebuie să te gândești și la viitor, nu doar la ziua de azi. Am avut tot așa un cuplu, ea mai tânără, iar el mai în vârstă. (...). Trebuie să te gândești și pe viitor cum veți fi, nu numai acum, poate o să fiți fericiți câțiva ani, dar nu pe termen lung", a fost sfatul oferit de preotul misionar din Iași.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE