Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un OZN ciudat, cu un "portal de foc" care se rotește, a zburat deasupra Cubei VIDEO

Postat la: 07.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Această înregistrare video (vezi mai jos) a fost captată de o persoană neidentificată în municipalitatea Cerro, Havana, Cuba, în 2019. Cu toate acestea, a atras atenția abia recent, când jurnalistul cubanez Juan Manuel Cao l-a încărcat pe canalul său de YouTube.

Cea mai mare parte a videoclipului este neclară, afișând un punct "înflăcărat" neclar pe cer care pare să fie conectat la ceva, mișcându-se în mișcări circulare uniforme.

Abia când operatorul ajustează în cele din urmă focalizarea, devine vizibil un obiect zburător extrem de ciudat. Acesta are o formă de "U" sau de bumerang, cu o lumină portocalie incandescentă și un "motor" care se rotește dedesubt.

Obiectul nu seamănă cu dronele tipice sau cu formele convenționale de OZN-uri.

Juan Manuel Cao îl descrie ca fiind cel mai asemănător fenomen OZN la care a fost martor, subliniind faptul că este clar vizibil, nu este doar un punct mic pe cer.

Cao s-a consultat cu fostul ofițer de informații al SUA, colonelul Octavio Pérez, care a sugerat că acest obiect zburător ar putea utiliza un sistem antigravitațional. Pérez crede că ar putea fi o aeronavă de recunoaștere extraterestră.

Videoclipul a atras o atenție semnificativă și a fost distribuit pe scară largă pe platformele de socializare, mulți spectatori considerându-l autentic.

Unii internauți au speculat cu privire la implicarea navelor de război americane care folosesc tehnologie extraterestră, în timp ce alții au lăudat videoclipul pentru că oferă una dintre cele mai clare imagini ale unui OZN pe care le-au văzut vreodată.

Multe persoane au fost fascinate de designul distinctiv al OZN-ului, observând că acesta se abate de la percepțiile obișnuite ale unor astfel de obiecte.

"Aceste nave de război americane folosesc tehnologie extraterestră. Și sunt peste tot", a scris unul dintre ei.

"La început pare neclar, dar apoi obiectul devine foarte clar. Și aceasta este una dintre cele mai bune imagini ale unui OZN pe care le-am văzut vreodată", a spus altul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE