Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un OZN ciudat aproape că s-a ciocnit cu un avion comercial în 2022 VIDEO

Postat la: 02.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Obiecte ciudate pe cer au fost raportate de piloți încă de la începuturile aviației. În fiecare an, piloți din diferite părți ale lumii sunt martorii unor fenomene inexplicabile care zboară în apropierea aeronavelor lor în timpul zborurilor.

Unele dintre aceste incidente sunt atât de apropiate încât piloții sunt nevoiți să evite coliziunile. Unele dintre ele lasă o impresie de durată asupra piloților. Unul dintre acești piloți este Julious Figueroa, care lucrează ca pilot de parașutism în Virginia. El a avut o întâlnire apropiată cu un obiect misterios în timp ce pilota un avion cu parașutiști la bord în iulie 2022.

Figueroa a fost întotdeauna pasionat de zbor încă de când era copil. El s-a înrolat în Marină timp de doi ani pentru a câștiga mai multă experiență de zbor și pentru a-și îmbunătăți abilitățile. După ce a părăsit Marina, s-a mutat în Midwest și a devenit pilot de parașutism. La 10 iulie 2022, a văzut ceva ce nu va uita niciodată.

"Urcam la 10.000 de picioare, iar la aproximativ 4.300 de picioare mă uitam în depărtare și acest lucru mi-a atras atenția". a spus Figueroa. "A început să se apropie și se apropia de mine la aproximativ 15 metri în stânga mea, îndreptându-se spre nord". Un lucru interesant pe care l-a raportat a fost că nu puteai vedea obiectul atunci când te uitai direct la el. Alți piloți au raportat același lucru în timpul întâlnirilor lor.

El a spus că obiectul era de mărimea unei mașini mici și, fără să-și dea seama, a început să întoarcă avionul spre stânga. În timp ce obiectul trecea pe lângă el, Figueroa a scos un țipăt, ceea ce i-a determinat pe cei din spatele avionului să se uite pe fereastră. "Trei dintre ei îl văd, inclusiv unul dintre instructori". a declarat Figueroa. "În momentul în care am întors avionul, era deja la orizont". La scurt timp după aceea, obiectul a dispărut.

Figueroa a contactat controlul traficului aerian și a întrebat dacă au văzut o dronă pe radar, la care au răspuns că nu. A sunat din nou și a descris obiectul pe care l-a văzut și a întrebat dacă l-au văzut și ei. "A fost o pauză lungă la celălalt capăt al firului, iar apoi au spus că nu l-au văzut". a spus Figueroa.

Povestea lui Figueroa sună foarte asemănător cu alte povești din întreaga lume și spune că își ține mereu capul pe umeri în timpul zborurilor pentru a vedea dacă se mai întâmplă din nou. Pe măsură ce sunt lansate mai multe investigații privind OZN-urile și UAP-urile, ar putea apărea mai multe apariții de oriunde și de peste tot.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE