Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un nou scandal privind tragedia de la Caracal. DIICOT merge cu mandat la familia Luizei Melencu

Postat la: 24.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) merge cu mandat la familia Luizei Melencu pentru a preleva mai multe probe ADN. Procurorii vor sa puna cap la cap toate indiciile pe care le au. Administrarea acestor probe este indispensabila stabilirii identitatii victimei in vederea deplinei lamuriri a cauzei si bunei desfasurari a urmaririi penale, transmite DIICOT.

„La data de 23.09.2019, ofiterii de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova, in baza ordonantei de delegare emisa de catre procurorii DIICOT - STRUCTURA CENTRALA, s-au prezentat la domiciliul partii civile MELENCU MONICA GEORGETA in scopul prelevarii de probe biologice, necesare aflarii adevarului in cauza si efectuarii unei noi expertize judiciare genetice. S-a solicitat consimtamantul partii civile MELENCU MONICA GEORGETA, care, dupa consultarea cu aparatorul ales, a refuzat prelevarea de probe. In aceste conditii, in baza art.190 al.2 si 4 C.p.p., s-a solicitat si s-a obtinut de la Tribunalul Bucuresti autorizarea judecatorului in vederea prelevarii de probe biologice de la partea civila MELENCU MONICA GEORGETA, mama victimei majore. In vederea punerii in executare a autorizarii instantei de judecata, organele de politie judiciara delegate in acest scop vor desfasura activitatile prevazute de lege, in cursul zilei de 24.09.2019", se arata in comunicatul DIICOT de marti.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE