Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un nou caz suspect de coronavirus în România. O tânără din Timișoara, plasată în carantină

Postat la: 28.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autoritățile din țara noastră sunt în alertă maximă! Românii și turiștii care pășesc pe pământ românesc, după ce au fost în zone în care s-au confirmat cazuri cu infecție cu coronavirus sunt monitorizați. O tânără din Timișoara este suspectă de virusul mortal și a fost plasată în carantină la câteva zile bune după ce a revenit din Italia.

Conform informațiilor apărute în acest nou caz suspect de coronavirus, o tânără din Timișoara a fost plecată în Veneția și a revenit în țară în weekend, cu autocarul. În timp ce se afla în izolare la domiciliu sub monitorizare, pentru că venea dintr-o zonă declarată de risc de autoritățile italiene, ea a început să se simtă rău. A făcut febră, iar seara trecută a sunat la serviciul unic de urgență 112 și a cerut ajutorul, relatează digi24.ro. Femeia urmează să fie transferată în carantină, cu izoleta, ca să îi fie recoltate probe care vor fi trimise la Institutul "Victor Babeș" din Timișoara, pentru a vedea dacă prezintă simptome ale coronavirusului sau nu.

Oficial, procedura este că toate persoanele care nu vin direct din localitățile italiene în care a fost declarată carantină sunt izolate la domiciliu. Însă, în momentul în care persoana respectivă începe să manifeste simptome, ea este dusă în carantină și este transportată în acest spațiu special cu izoleta și urmează a-i fi recoltate probe pentru analize. Rezultatele celor 19 teste pentru coronavirus, care erau așteptate joi seara la Institutul Matei Balș, au ieșit negative. În România, în acest moment, sunt izolate la domiciliu peste 7.000 de persoane, iar în carantină, sunt 99.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE