Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un medic israelian triplu vaccinat a infectat cu Omicron un alt doctor triplu vaccinat după o conferință de la Londra unde a purtat mască!

Postat la: 02.12.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un medic israelian, triplu vaccinat, a declarat că s-a îmbolnăvit cu tulpina Omicron, la o conferință din Londra, acolo unde au participat 1.250 de persoane, potrivit Daily Mail.

„Ce dezastru! M-am întors de la o conferință din Londra. Cu tot cu mască și 3 vaccinuri Pfizer am reușit să iau Omicron", a scris medicul pe Twitter. Elad Maor, în vârstă de 45 de ani, tată a trei copii și profesor asociat de cardiologie la Universitatea din Tel Aviv, a sosit la Londra la 19 noiembrie și a stat patru nopți la un hotel din Islington, în nordul Londrei. Bărbatul a prezentat până acum simptome ușoare de Covid-19, inclusiv febră, dureri musculare și dureri în gât.

Maor a mai spus căl a infectat un coleg de 69 de ani cu virusul după ce s-a întors cu avionul de la Londra. De atunci, colegul a fost testat pozitiv pentru varianta Omicron. Deși nu poate fi sigur cum sau când a fost infectat, Maor, care primise trei doze de vaccin Pfizer/BioNTech, este convins că s-a produs în Marea Britanie. "Am luat Omicronul în Londra, cu siguranță", a spus el. "Este interesant, pentru că asta s-a întâmplat acum 10 zile în Londra - foarte, foarte devreme", a spus doctorul, citat de The Guardian.

Indicând o întârziere între momentul infectării și momentul în care a fost testat pozitiv, el a adăugat: "Singura explicație rezonabilă este că am fost infectat în ultima zi a reuniunii - poate la aeroport, poate la reuniune". Profesorul asociat de cardiologie de la Universitatea din Tel Aviv a declarat că a făcut naveta la conferință cu metroul și cu trenul. Cazul bărbatului a fost relatat și de CNN, care a titrat: „Doi doctori din Israel, confirmați cu varianta Omicron (...) Ambii bărbați sunt vaccinați cu trei doze, iar acum se odihnesc acasă, cu simptome ușoare". Problema e ca oriunde s-ar fi infectat erste vorba despre comunitati mari care au primit in acelasi timp virusul extrem de contagios, la conferinta sau la aeroport, locuri de unde s-a multiplicat exponential.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE