Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un medic a fost prins în timp ce conducea drogat. Polițiștii au fost șocați

Postat la: 16.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliția rutieră din Constanța a oprit pentru un control elementar un medic, aflat în trafic în stațiunea Mamaia. Agenții au constatat că acesta era drogat.

Un medic a dat dovadă de inconstiență crasă. Bărbatul s-a drogat și apoi s-a urcat la volan, punându-și viața sa, dar și pe altor participanți la trafic în pericol. Polițiștii l-au prins și sancționat în timpul unui control în Mamaia.

Conversația dintre bărbat și omul legii a decurs astfel:

„Îl băgați în gură și trebuie să ia salivă până se face albastru.

- Da, să pun saliva?

- Puneți saliva pe el. Luați de pe obraz, peste tot".

Aparatul l-a dat de gol pe şoferul din Bucureşti, un medic care a condus fără nicio grijă, cu toate că înainte de a se urca la volan consumase droguri.

Nicolae Doru Creţu, subcomisar de poliție în Constanța: „Aparatul a indicat o valoare pozitivă la consum de canabis în cazul acestui conducător auto. Urmează să ne deplasăm cu dumnealui la spital, să recoltăm probe biologice de sânge, pentru a depista valoarea exactă și să îi deschidem un dosar penal în acest sens.", conform Digi 24.

Un alt bărbat a fost prins cu o alcoolemie de 0,08 în aerul expirat. I-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile.

Andreea Munteanu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: „Colegii mei acționează pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. În acest moment se desfășoară o acțiune cu aparatele intrate recent în dotarea Poliției Rutiere Constanța și anume DRUG TEST."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE