Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un martor socheaza cu afirmatiile despre activitatea lui Gheorghe Dinca din Italia: "Bateau fetele. Puteau sa te omoare"

Postat la: 05.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihai Gadea a prezentat duminica seara un interviu cu un martor cu identitate protejata despre monstrul Gheorghe Dinca si reteaua din Italia. „Am mers la munca in 2010. Era Mihai si o femeie Elena. La unele le gasea de munca, pe altele le dadea pe strada. Noi ne intalneam in Bari si se auzea una-alta", a spus o victima. Ea a dezvaluit ca l-a cunoscut pe Dinca, in 2011, atunci cand a avut probleme cu Mihai.

„L-am cunoscut pe Dinca atunci cand am avut probleme personale cu un domn Mihai, care se ocupa de fete, care le gasea de munca in Bari. Se ocupau si cu proxenetism. La unele le gaseau de munca la ingrijire de batrani, iar alte fete le scoteau la strada. (...) L-am vazut pe Gheorghe Dinca in Bari, in piata Umberto, acolo unde ne intalneam. Erau oameni violenti. Toti ne ziceau sa ne ferim de 'Mihai' si de 'Dinca'. Ei dominau. Cine nu voia sa asculte de ei, mancau bataie. Puteau sa te si omoare. Mihai a avut probleme cu legea acolo, cu retele de albanezi. Eu in 2011 am avut probleme cu el. Voiam sa ma duc la biserica in Bari si acolo era partenera lui, Elena. El era baut si a venit langa mine, m-a scuipat, a dat cu piciorul. Am chemat carabinierii si toti au fugit, inclusiv fetele romance. (...) Am dat 300 de euro ca sa obtin locul de munca, iar Elena mai lua si alti bani. Cine nu dadea, era amenintat. Cine nu gasea de munca mai mult timp, statea la ei. (...) Se auzise de Gheorghe Dinca de faptul ca bateau fetele. Cine nu asculta de ei, erau luate la bataie in mijlocul strazii. Ei cereau bani mereu. Banuiesc ca erau 'pesti'. Erau si unele fortate acolo, unele amagite. Nu stiu daca erau si minore. (...) Fetele care erau duse la prostitutie erau din toate zonele, cele mai multe din Moldova. (...) Cand am vazut cazul de la Caracal, m-am ingrozit. Dar totul e posibil, pentru ca erau foarte violenti. Ei se ocupau cu mai multe acolo. Banuiesc ca si cu droguri. Erau in retele de albanezi. (...) Eu am inceput sa evit zona, dupa ce am patit. Carabinierii mi-au zis sa nu mai trec pe acolo. Ei stateau in Bari si faceau legea acolo.", a spus femeia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE