Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un laborator din Marea Britanie finanțat de la Davos începe să experimenteze cu "boala X" considerata super-mortală!

Postat la: 15.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un nou laborator finanțat de Forumul Economic Mondial (cu sediul la Davos, Elvetia) a fost deschis în Marea Britanie pentru a efectua cercetări controversate pentru un vaccin împotriva "bolii X", mortală și extrem de contagioasă.

Noua instalație este situată în campusul științific și tehnologic ultrasecret Porten Down din Wiltshire, Anglia, care este cunoscut mai ales pentru cercetarea în domeniul războiului chimic și biologic. Experții de la această facilitate se "pregătesc" pentru apariția unui nou virus "Disease X", a relatat BBC în luna august.

"Covidul, bineînțeles, nu este un caz singular", a declarat profesorul Dame Jenny Harries, director executiv al Agenției britanice pentru securitate sanitară (UKHSA), care administrează aceste laboratoare. "Spunem că aparitia Sars-Cov-2 a fost cel mai mare incident de sănătate publică din ultimul secol, dar nu cred că niciunul dintre noi nu crede că va trece un secol până la următorul", a adăugat ea.

Ea a continuat să afirme că omenirea se confruntă cu un "val de riscuri în creștere" din cauza apariției unor boli care provoacă pandemii, din cauza "schimbărilor climatice, a urbanizării și a faptului că oamenii trăiesc mai aproape de animale". Oamenii de știință de acolo au dezvoltat vaccinuri pentru febra hemoragică Crimeea-Congo și noi variante de Covid.

Dar noul centru de cercetare a vaccinurilor a trecut la noua prioritate de a investiga "Boala X", un termen folosit de OMS ca nume "de rezervă" pentru a descrie o boală încă necunoscută de știința medicală, care va lua lumea prin surprindere totală. Experții nici măcar nu știu dacă o vor prezenta ca fiind un virus, o bacterie, o ciupercă sau un alt agent.

Dar OMS a avertizat asupra unui "focar de boală necunoscut și surpriză" despre care spune că "ar putea să se răspândească în întreaga lume în doar 36 de ore, ucigând peste 80 de milioane de oameni", a relatat Express în 2019.

Dr. Harries a insinuat că câștigarea cercetării funcționale a virusurilor mortale a devenit parte din strategia de sănătate publică a UKHSA, susținând că politicile din trecut au fost reacționare la pandemii, când de fapt trebuie să "încerce și să oprească" pandemiile înainte ca acestea să înceapă.

OMS și marionetele establishmentului medical, cum ar fi Dr. Peter Hotez, au avertizat în ultimele luni cu privire la Boala X, pe măsură ce îngrijorarea publică cu privire la Covid a scăzut.

"Avem probabilitatea ca noi amenințări pandemice pe care oamenii le numesc "boala X" să apară în mod regulat. COVID-19 este doar actul de încălzire. Următoarea pandemie s-ar putea să nu fie la fel de gravă, dar ar putea fi mult mai gravă", a afirmat Hotez în noiembrie.

OMS urmează să organizeze miercuri o reuniune intitulată "Pregătirea pentru boala X", în cadrul căreia un grup de vorbitori internaționali, printre care se numără compania farmaceutică AstraZeneca și conglomeratul Philips, vor discuta care sunt "eforturile inedite necesare pentru a pregăti sistemele de sănătate pentru multiplele provocări care vor urma".

În mod previzibil, principalele instituții mass-media îi demonizează deja pe conservatori pentru că și-au exprimat îngrijorarea că măsurile de pregătire pentru boala X ale OMS ar putea fi paralele cu măsurile opresive ale Covidiei, care au inclus închideri și mandate de vaccinare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE