Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un fost consilier al lui Trump dezvăluie de ce membrii Congresului execută ordinele globaliștilor: "Sunt șantajați! S-au culcat cu copii"

Postat la: 07.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Într-un interviu despre starea deplorabilă a actualei conduceri a SUA, generalul Michael Flynn, fost consilier pentru probleme de securitate al lui Donald Trump, a sugerat că membrii Congresului sunt șantajați de globaliști pentru a le îndeplini ordinele, deoarece au fost "compromiși de faptul că s-au culcat cu copii", arată LifeSiteNews.

„Țara noastră este preluată, iar noi avem nevoie disperată de lideri puternici care să se ridice din această mizerie și să ne readucă țara pe drumul cel bun. Dar nu vor fi oamenii care se află în prezent la Casa Albă sau în unele dintre aceste departamente guvernamentale cu adevărat critice, cum ar fi Justiția, Apărarea, Statul și, evident, șeful sistemului nostru de informații. Aceștia sunt oameni care sunt radicalizați - extrem de radicali - și sunt marxiști și cred în această agendă globalistă.", a spus Flynn.

El a continuat să descrie o imagine și mai sumbră, în care controlul a fost cedat forțelor marxiste din cauza comportamentelor sexuale depravate ale unor legislatori. Camera Reprezentanților este acum "total, complet distrusă", a adaugat Flynn. "Ei sunt în totalitate deținuți de lobbyiștii corporativi și de globaliștii care dețin mulți dintre acești oameni, deoarece au fost compromiși de călătoriile CODEL în străinătate, unde acești membri atât ai Camerei cât și ai Senatului sunt compromiși de faptul că se culcă cu copii."

"Călătorii CODEL" este prescurtarea pentru vizitele oficiale ale "Delegației membrilor Congresului" în țări străine. Flynn insinuează că este posibil să fi avut loc activități nefaste în timpul unora sau al multora dintre aceste călătorii. Deși nu a fost verificată, afirmația uluitoare a lui Flynn sună adevărat după dezvăluirile din ultimii ani cu privire la persoane și celebrități de profil înalt care au călătorit pe celebra insulă din Caraibe a lui Jeffrey Epstein pentru a face sex cu fete minore.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE