Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un expert susține că extraterestrii colaborează cu națiunile occidentale în domeniul tehnologiei spațiale

Postat la: 04.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Paul Ascough, un fost ofițer militar și actual investigator OZN, susține că un grup de "extratereștri gri" a colaborat cu guvernele occidentale încă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial pentru a le ajuta să construiască nave spațiale.

Într-un interviu acordat publicației Daily Star, Ascough, care face parte dintr-o echipă britanică de cercetare OZN, a declarat: "Unii autori și cercetători cred că există o alianță secretă între extratereștrii 'gri' și guvernele occidentale, care le-a permis să dobândească tehnologii avansate și să mențină contacte regulate".

Ascough susține că această cooperare a dus la inovații remarcabile, cum ar fi fibrele optice, microcipurile, kevlarul din fibre sintetice, tehnologia stealth și chiar farfuriile noastre zburătoare.

Mulți scriitori au explorat aceste subiecte de-a lungul anilor și au fost realizate numeroase fotografii, care arată avioane cu reacție care escortează OZN-uri și elicoptere negre care apar frecvent, dar nicio agenție guvernamentală nu a confirmat aceste afirmații.

În plus, Ascough citează activitatea autorului Timothy Good, care a adunat dovezi substanțiale care indică o colaborare continuă între guvernele occidentale și ființele extraterestre de pe ambele maluri ale Atlanticului.

Ascough afirmă: "Cred că această conlucrare între guvernele occidentale și extratereștrii se desfășoară încă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. O mare parte din progresul nostru în domeniile științei, ingineriei și comunicării a accelerat într-un ritm extraordinar, în parte datorită acestui lucru".

În cartea sa, "OZN-uri - Adevărata poveste", Ascough dezvăluie că indivizii care se întâlnesc cu acești extratereștri sunt vizitați de "Bărbații în negru" din viața reală. Cu toate acestea, el precizează că acești bărbați diferă foarte mult de portretul din filmul din 1997, cu Tommy Lee Jones și Will Smith în rolurile principale.

"Mai recent, mulți ufologi cred acum că o mare parte din proiectele secrete s-au mutat la Dugway Proving Grounds, care este o facilitate ultrasecretă chiar mai îndepărtată decât Zona 51 și folosită pentru antrenamente de război chimic, situată la sud de Salt Lake City a fost supranumită Zona 52", adaugă el.

"Alții care au pretins că lucrează în Zona 51 și urmau să publice informații despre acest lucru ar fi fost reduși la tăcere de "Men In Black"."

"Acum, din păcate, nu mă refer la Tommy Lee Jones și Will Smith, duo-ul binevoitor din filmul cu același nume, ci la un grup de bărbați sau indivizi care apar neinvitați la ușa martorilor și îi intimidează pentru a-i face să tacă.

"Acești bărbați în negru par să se împartă în două grupe, prima dintre ele fiind mai mult de observație, se pare că trebuie doar să confirme ceea ce a văzut martorul, [și] apoi să plece fără a fi prea intimidanți.

"Nu se poate spune același lucru despre cel de-al doilea grup, care pare a fi într-adevăr foarte intimidant, lăsând observatorului nevinovat impresia că, indiferent de ceea ce a văzut, orice dovadă scrisă sau fotografiată va fi distrusă, nu se va mai vorbi niciodată, sub nicio formă, despre asta, sau vor urma consecințe grave.

"O trăsătură comună a mărturiilor martorilor despre vizitele bărbaților în negru este că aceștia nu prezintă acte de identitate, nu declară de fapt pentru ce departament guvernamental lucrează, pot părea foarte robotizați, pot apărea sau dispărea brusc, vorbesc foarte puțin, sunt foarte succinte și la obiect și pot fi foarte, foarte amenințători și intimidanți."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE