Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un expert criminolog darama declaratiile procurorilor DIICOT: "Eu atunci o sa fiu multumit"

Postat la: 05.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ipoteza ca Alexandra Macesanu sa fi fost arsa chiar in curtea lui Gheorghe Dinca naste inca semne de intrebare din partea specialistilor. Criminologul Dan Antonescu a spus ca declaratiile procurorilor DIICOT nu stau in picioare.

„Eu am dubii si am dreptul, in baza acestor dubii sa imi creez si eu ipotezele mele de lucru. Daca acel corp a fost incinerat, era necesara o anume temperatura. Bijuteriile au fost gasite intregi", a spus Antonescu. Specialistul criminolog spune ca procurorii DIICOT ar putea demonstra foarte usor ca au dreptate. Daca au. "Se ia un porc de la abator, de o greutate aproximativa cu cea a uneia dintre fete si individul acesta sa faca el experimentul, cu tot ce a pus el acolo, sa vedem daca in doua, trei, cinci ore, cat spune el ca a ars, daca se ajunge la stadiul de cenusa. Eu atunci o sa fiu multumit", a mai spus criminologul.

Si nu este singurul semn de intrebare la care ancheta DIICOT nu are un raspuns plauzibil. Pavel Abraham, fost sef al Politiei Romane, spune ca Gheorghe Dinca a avut cel putin un complice. Cat despre modul in care Gheorghe Dinca ii plimba cum vrea el pe anchetatori si le ofera doar franturi de informatii si acelea mincinoase, Dan Antonescu a spus: "Din punctul meu de vedere, este un bolnav psihic. Nu isi bate joc de Politie, atat il duce capul. Este un om cu o inteligenta sub medie, dar cu o viclenie nativa, a animalului care trebuie sa supravietuiasca si care si-a putut satisface niste instincte sexuale profitand de aceasta meserie pe care a fost lasat sa o faca, taximetrist la negru. Cine i-a permis sa faca asta? Cine permite multe chestii in zona respectiva si de ce?"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE