Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un elev a fost mutilat dupa ce a un dulap cu substante a cazut pe el la scoala

Postat la: 28.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un elev de clasa a VIII-a din localitatea Cosminele, judetul Prahova, a fost mutilat dupa ce un dulap cu substante folosite la ora de chimie a cazut peste el. Baiatul incerca sa mute dulapul impreuna cu un angajat al scolii in momentul in care acesta a cazut peste el.

Cel mai probabil baiatului i-a cazut acid pe piciorul drept. El a fost transportat de urgenta la un spital din Bucuresti, unde a fost supus unui transplant de piele. Elevul a stat in spital trei saptamani.

"Copilul meu a stat 18 zile in spital, timp in care i s-a facut un transplant de piele pe coapsa dreapta. S-a intors acum acasa, in timp ca sa dea tezele. Acum suntem la medic, sa vedem cum evolueaza starea sa de sanatate. Din ce mi-a povestit, il ajuta pe mecanicul scolii sa mute un dulap, acesta a fost incuiat, probabil nu stia nimeni ce este in el, iar la un moment dat dulapul s-a rasturnat peste el", a declarat mama baiatului.

Ea a precizat ca in aceasta perioada foarte putin au contactat-o autoritatile sau reprezentantii scolii, aduagand ca "s-au oferit cativa oameni sa ajute cand a fost internat, apoi n-a mai venit nimeni sa discute".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE