Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un curier a încasat toţi banii pe comenzile de Black Friday şi a dispărut împreună cu mama lui. Suma uriașă la care ajunge paguba

Postat la: 21.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr angajat ca şi curier la o firmă din Baia Mare, a încasat toţi banii pe comenzile de Black Friday şi apoi a dispărut împreuă cu mama lui.

Lucian Bogdan Berinde, în vârstă de 21 de ani, a mers la serviciu, iar după ce a strâns o sumă uriașă de bani din comenzile de Black Friday s-a întors la sediul firmei, a lăsat maşina și a dispărut. La Poliţia Municipiului Baia Mare s-a înregistrat o sesizare venită din partea administratorului unei societăţi comerciale de curierat. Acesta a reclamat că un tânăr de 21 de ani, angajat pe o autoutilitară, nu s-a prezentat la sediul firmei pentru a preda banii încasaţi în urma distribuirii coletelor comandate de Black Friday.

Luni, tânărul a distribuit colete în zona municipiului Sighetu Marmaţiei, iar seara s-a întors în Baia Mare, unde a lăsat maşina în parcarea firmei, apoi a dispărut fără urmă, scrie antena3.ro. Valoarea prejudiciului ajunge la aproximativ 30.000 de euro. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale s-au deplasat la domiciliului băiatului din Viile Apei, dar nu l-au găsit. Nici mama acestuia nu a fost găsită acasă. Se bănuieşte că atât tânărul, cât şi mama lui ar fi putut părăsi teritoriul României. Tânărul a fost dat în consemn la frontieră.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE