Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un cercetător olandez a prezis cutremurul din Turcia in urmă cu 3 zile: "O să fie un seism de 7,5 în regiunea asta!"

Postat la: 06.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Frank Hoogerbeets, un cercetător olandez, a prezis cutremurul din Turcia încă de acum 3 zile printr-o postare publicată pe Twitter în 3 februarie.

"Mai devreme sau mai târziu va avea loc un cutremur cu magnitudinea 7,5 în această regiune (centru-sud Turcia, Iordania, Siria, Liban)", a scris Frank Hoogerbeets pe Twitter vineri. În urma cutremurului din Turcia de luni, 6 februarie, postarea cercetătorului olandez a devenit virală, strângând peste 23 de milioane de vizualizări și 25.000 de distribuiri. Un utilizator a remarcat că Hoogerbeets „a prezis cu exactitate zona exactă și aproape magnitudinea exactă" a cutremurului.

"Inima mea este alături de cei afectați de cutremurul din centrul Turciei. După cum am afirmat anterior, mai devreme sau mai târziu acest lucru s-ar fi întâmplat în această regiune. Aceste cutremure sunt întotdeauna precedate de geometrie planetară critică, așa cum am avut în 4-5 februarie", a scris Frank Hoogerbeets luni pe Twitter.

Pe de altă parte, popularitatea subită a expertului olandez a atras la fel de repede speculanți care încearcă să-i fure identitatea și promovând informații false. Unul dintre aceste mesaje false anunță un nou cutremur devastator în Turcia în cursul zilei de 7 februarie. Frank Hoogerbeets a distribuit pe Twitter tentativa de fraudă, avertizând că nu trebuie luată în considerare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE