Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un cântăreț de muzică populară s-a sinucis în timpul unui apel video cu soția: Dumnezeu a vrut să le cânți la îngeri!

Postat la: 20.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un cântăreț de muzică populară din Târgu Jiu în vârstă de 42 de ani care s-a spânzurat, a murit în secția Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Acesta a fost găsit de mai mulți vecini în grădina casei tatălui său din localitatea Iezureni, care face parte din municipiul Târgu Jiu. Cântărețul a fost resuscitat și transportat la spital, dar starea acestuia a fost în continuare foarte gravă, astfel că a fost intubat pentru a fi menținut în viață. Gică Giurcă a murit duminică, 19 noiembrie, în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

Pe pagina acestuia de Facebook au fost postate mai multe mesaje de condoleanțe din partea prietenilor. „Dumnezeu a vrut să le cânți la îngeri! De azi, ne-ai lăsat doar cu amintiri! Dumnezeu să te ierte, om blând!", este unul dintre numeroasele mesaje. Și soția acestuia a transmis un mesaj: „Dumnezeu să te ierte, iubirea mea! De ce ne-ai lăsat singure? Tu erai un om plin de viață. Nu știu de ce ai făcut chestia asta. Te iubesc și te voi iubi toată viața".

Bărbatul era măcinat de depresie, după ce soția lui a hotărât să se despartă de el și să ia și cele două fete pe care le au împreună. El nu a suportat această situație, mai ales că era foarte atașat de cele două fiice. Bărbatul era chiar într-un apel video cu soția sa în momentul în care își punea ștreangul de gât. Vecinii au reușit să-i scoată funia din jurul gâtului.

Giurcă a lăsat un ultim mesaj pe pagina de Facebook în care le cere iertare celor cărora le-a greșit. Acesta cânta frecvent la evenimente și chiar cu câteva zile înainte de gestul sinucigaș avusese o reprezentație.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE