Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un barbat stropea trecatorii cu benzina si le dadea foc. Autoritatile au intervenit pentru a preveni o tragedie

Postat la: 13.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un barbat de 32 de ani care stropea trecatorii cu benzina a fost imobilizat si dus, marti, la sediul Politiei pentru cercetari. La interventie au participat mai multe echipaje de politisti, mascati, pompieri si jandarmi. Potrivit IPJ Dolj, politistii au fost sesizati, marti, cu privire la faptul ca un barbat stropeste cu benzina intr-un bloc din Craiova, dar si persoanele care trec prin zona respectiva.

Mai multe echipaje de politie, luptatori SAS, jandarmi si pompieri s-au deplasat la fata locului, au intrat in apartamentul in care se afla barbatul, situat la etajul doi al blocului, si l-au imobilizat.

Politistii au stabilit ca este vorba de un barbat de 32 de ani, din Craiova, care a fost la sediul Politiei. „In cauza au fost demarate cercetarile pentru lamurirea starii de fapt si a dispunerii masurilor legale ce se impun", au anuntat reprezentantii IPJ Dolj. Potrivit acestora, doua persoane au suferit arsuri dupa ce au fost stropite cu benzina.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE