Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un barbat din Sibiu a incercat sa rapeasca o fata de 7 ani de pe strada

Postat la: 30.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In plin scandal privind cazul de Caracal, un barbat de 67 de ani, din Sibiu, a incercat sa rapeasca o fata de 7 ani, de pe strada din oras. Acesta a fost oprit de oameni, care au anuntat imediat Politia. Reprezentantii Politiei Sibiu au transmis, marti, ca barbatul de 67 de ani este cercetat penal pentru agresiune sexuala si lovire sau alte violente, dupa ce a mangaiat o fata de 7 ani si apoi a incercat sa o rapeasca de pe strada.

„In timp ce se deplasa pe strada Lunga din municipiul Sibiu, barbatul ar fi avut un comportament neobisnuit fata de o minora in varsta de 7 ani, mangaind-o in zona capului si a fetei, apoi ar fi incercat sa o determine pe aceasta sa plece cu el, moment in care, auzind refuzul minorei si amenintarile barbatului, mai multe persoane au intervenit, conflictul degenerand in agresiuni fizice intre barbatul in cauza si martori", au transmis reprezentantii Politiei Sibiu. Surse judiciare au declarat ca in momentul in care barbatul a agresat-o pe copila, aceasta astepta, impreuna cu sora ei, sa vina mama de la cumparaturi. Politistii l-au retinut, marti, pe barbat, pentru 24 de ore si va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE