Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un bancomat aruncat în aer lângă Atrium Mall: bancomatul era gol

Postat la: 01.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In cursul nopții, un alt bancomat a fost aruncat în aer pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, chiar în clădirea de lângă Atrium Mall, în în care funcționează autogara.

Hoții și-au plănuit bine mișcarea și au avut grijă să anihileze camerele de supravegrere care erau situate deasupra bancomatului, apoi l-au aruncat în aer. Numai că au avut ghinion: acesta nu era alimentat cu bani. Angajații băncii au sesizat în urmă cu câteva zile că există urme de fraudă asupra bancomatului și au decis să scoată toți banii din el. Explozia a fost foarte puternică și a distrus complet birourile în care funcționează Patria Bank.

„Este vorba despre distrugerea unui bancomat, la prima vedere prin utilizarea unui dispozitiv artizanal. Nu au fost sustrași bani, bancomatul nefiind alimentat. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad", a declarat agent de poliție Claudia Iuga.

La câteva sute de metri de bancomatul aruncat în aer, tot pe Calea Aurel Vlaicu, arădenii au constatat că un alt bancomat nu mai este funcțional. În urmă cu câteva luni, în cartierul arădean ALFA, hoții au aruncat în aer un bancomat din care au furat 424.000 de lei. Ei au fost prinși și trimiși în judecată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE